KAVŞAKLARDA ÖNCELİK YAYA GÜVENLİĞİ

Gündem 30.05.2020 - 00:46, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2710+ kez okundu.
 

KAVŞAKLARDA ÖNCELİK YAYA GÜVENLİĞİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kentteki ana arterleri akıcı hale getirmek için başlattığı kavşak düzenleme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kentteki ana arterleri akıcı hale getirmek için başlattığı kavşak düzenleme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Düzenleme kapsamında bir süre önce sıcak asfalt çalışması yapılan Rus Pazarı Kavşağı’na yaya geçidi, “önce yaya” logosu ve hız kesici çizgiler çizildi. KAVŞAKTA SON OLARAK ÇİZGİLER ÇİZİLDİ Büyükşehir Belediyesi’nin Ordu’daki ulaşım ağının konforlu ve sorunsuz bir şekilde yürümesi için hayata geçirdiği Rus Pazarı Kavşağı’na son olarak yol çizgileri çizilerek trafik daha güvenli hale getirildi. Daha önce, Belediye Kavşağı ve Sivas Kavşağı’nda çalışma yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı, Rus Pazarı kavşağı ile Mevlâna Kavşağında da çalışma yürütüyor. “KAVŞAK DÜZENLEME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDECEĞİZ” Çalışmaların ekipler tarafından koordineli şekilde devam ettiğinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “İlimizde trafik akışını sorunsuz sağlamak için başlattığımız kavşak düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz şuan Rus Pazarı kavşağı ve Mevlana kavşağında çalışmalara devam ediyor. Çalışmaların bitirildiği bazı noktalarda yaya güvenliği için çizgiler çizildi. Yine çalışmaların sürdüğü Mevlana kavşağında ise geçtiğimiz günlerde trafik sinyalizasyon sistemini devreye aldık. Amacımız bu iki caddemizde kısa süre içinde tam anlamıyla çalışmaları tamamlayıp milletimizin hizmetine sunmaktır. Kavşak düzenleme çalışmalarımıza daha sonra Ünye ilçemizde Sanayi kavşağı düzenlemesi ile devam edeceğiz” şeklinde konuştu. ​   
Ordu Büyükşehir Belediyesi, kentteki ana arterleri akıcı hale getirmek için başlattığı kavşak düzenleme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kentteki ana arterleri akıcı hale getirmek için başlattığı kavşak düzenleme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Düzenleme kapsamında bir süre önce sıcak asfalt çalışması yapılan Rus Pazarı Kavşağı’na yaya geçidi, “önce yaya” logosu ve hız kesici çizgiler çizildi.

KAVŞAKTA SON OLARAK ÇİZGİLER ÇİZİLDİ

Büyükşehir Belediyesi’nin Ordu’daki ulaşım ağının konforlu ve sorunsuz bir şekilde yürümesi için hayata geçirdiği Rus Pazarı Kavşağı’na son olarak yol çizgileri çizilerek trafik daha güvenli hale getirildi. Daha önce, Belediye Kavşağı ve Sivas Kavşağı’nda çalışma yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı, Rus Pazarı kavşağı ile Mevlâna Kavşağında da çalışma yürütüyor.

“KAVŞAK DÜZENLEME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDECEĞİZ”

Çalışmaların ekipler tarafından koordineli şekilde devam ettiğinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “İlimizde trafik akışını sorunsuz sağlamak için başlattığımız kavşak düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz şuan Rus Pazarı kavşağı ve Mevlana kavşağında çalışmalara devam ediyor. Çalışmaların bitirildiği bazı noktalarda yaya güvenliği için çizgiler çizildi. Yine çalışmaların sürdüğü Mevlana kavşağında ise geçtiğimiz günlerde trafik sinyalizasyon sistemini devreye aldık. Amacımız bu iki caddemizde kısa süre içinde tam anlamıyla çalışmaları tamamlayıp milletimizin hizmetine sunmaktır. Kavşak düzenleme çalışmalarımıza daha sonra Ünye ilçemizde Sanayi kavşağı düzenlemesi ile devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

​ 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.