KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Gündem 23.07.2019 - 13:29, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3596+ kez okundu.
 

KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi ve çevresine yeni kanalizasyon hatları yaparak mevcut alt yapı sistemini güçlendiriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi ve çevresine yeni kanalizasyon hatları yaparak mevcut alt yapı sistemini güçlendiriyor. Çalışmalar 1 hafta içinde tamamlanarak yeni kanalizasyon hattının aktif hale getirilmesi hedefleniyor. 1 HAFTA İÇİNDE TAMAMLANACAK OSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, bölgenin kanalizasyon ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak 1358 No’lu sokaktaki kanalizasyon hattına bağlanan mevcut hattı iptal ederek alternatif kanalizasyon hattı projesi hazırladı. Buna göre toplamda 697 metre uzunluğunda yeni bir hat yapılarak, bu hattın Say Deresi kenarından Kazım Türkmen Caddesi’ndeki ana kollektör hattına deşarjı gerçekleşecek. Sahada kazı ve boru döşeme işlemlerine başlayan ekipler, hattın 452 metresinin yapımını kısa sürede tamamladı. Çalışmalar 1 hafta içinde tamamlanarak yeni kanalizasyon hattının aktif hale getirilmesi hedefleniyor. BÖLGE HALKI DAHA SAĞLIKLI ÇEVREYE KAVUŞACAK Artan yapılaşma ve beraberindeki nüfusun kanalizasyon ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayacak olan kanalizasyon hattı ile mevcut hatta taşma yaşanmaması sağlanırken, bölge halkı daha sağlıklı bir çevreye kavuşturulacak. GENEL MÜDÜR MURAT US, ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR Bölgedeki çalışmaları yakından takip eden Genel Müdür Murat Us, sahaya giderek teknik personelden bilgi aldı. Genel Müdür Us’a Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan, ilgili personel ve Ordu Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Kenan Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikri Balta ve Prof. Dr. Tevfik Noyan, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Varol Çolakoğlu eşlik ederek çalışmaları yerinde inceledi
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi ve çevresine yeni kanalizasyon hatları yaparak mevcut alt yapı sistemini güçlendiriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi ve çevresine yeni kanalizasyon hatları yaparak mevcut alt yapı sistemini güçlendiriyor.

Çalışmalar 1 hafta içinde tamamlanarak yeni kanalizasyon hattının aktif hale getirilmesi hedefleniyor.

1 HAFTA İÇİNDE TAMAMLANACAK

OSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, bölgenin kanalizasyon ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak 1358 No’lu sokaktaki kanalizasyon hattına bağlanan mevcut hattı iptal ederek alternatif kanalizasyon hattı projesi hazırladı. Buna göre toplamda 697 metre uzunluğunda yeni bir hat yapılarak, bu hattın Say Deresi kenarından Kazım Türkmen Caddesi’ndeki ana kollektör hattına deşarjı gerçekleşecek. Sahada kazı ve boru döşeme işlemlerine başlayan ekipler, hattın 452 metresinin yapımını kısa sürede tamamladı. Çalışmalar 1 hafta içinde tamamlanarak yeni kanalizasyon hattının aktif hale getirilmesi hedefleniyor.

BÖLGE HALKI DAHA SAĞLIKLI ÇEVREYE KAVUŞACAK

Artan yapılaşma ve beraberindeki nüfusun kanalizasyon ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayacak olan kanalizasyon hattı ile mevcut hatta taşma yaşanmaması sağlanırken, bölge halkı daha sağlıklı bir çevreye kavuşturulacak.

GENEL MÜDÜR MURAT US, ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Bölgedeki çalışmaları yakından takip eden Genel Müdür Murat Us, sahaya giderek teknik personelden bilgi aldı. Genel Müdür Us’a Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan, ilgili personel ve Ordu Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Kenan Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikri Balta ve Prof. Dr. Tevfik Noyan, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Varol Çolakoğlu eşlik ederek çalışmaları yerinde inceledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.