KAN BAĞIŞINDA BULUNULDU

Gündem 02.11.2018 - 14:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2236+ kez okundu.
 

KAN BAĞIŞINDA BULUNULDU

AK Parti Genel merkez Kadın Kolları Başkanlığının aynı anda 81 ilde Kızılay Haftası kapsamında, İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Köprübaşı Meydanında Kızılay çadırında Kan verme kampanyası başlatarak , önce kadınlar kan bağışında bulundu.

AK Parti Genel merkez Kadın Kolları Başkanlığının aynı anda 81 ilde Kızılay Haftası kapsamında, İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Köprübaşı Meydanında Kızılay çadırında Kan verme kampanyası başlatarak , önce kadınlar kan bağışında bulundu. Gün boyu süren kan verme kampanyasına ilgi oldukça yoğun oldu. Kadın Kolları İl Başkanı Ayşegül Baysal , kampanya başlarken yaptığı açıklamada , Türk Kızılayı’nın 150. Yılı ve Kızılay Haftası nedeniyle Kadın Kolları Genel Merkezimiz 81 İlde aynı anda “Kan Ver Hayat Kurtar” Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır” kampanyası başlattığını belirterek , Ordu ilinde de bu kampanyaya destek vermek amacıyla bugün Ordu Kızılayı ile birlikte teşkilatımızdan , Ordu’lu vatandaşlarımızdan ,Kan bağışı alacağız, bugün burada biz hayat kurtaran bir güzel etkinliğe aracı olmak için çaba sarf ediyoruz . ilgi ve alaka beklediğimizin çok üstünde, ben öncelikle kampanyamıza destek veren Ordu’lu bayan kardeşlerime teşekkür ediyorum. yine, kan veren değerli Ordu halkına , İl Başkanımız Sn. Halit Tomakin’e bu alanı bize tahsis eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Engin Tekintaş beye çok teşekkür ediyorum dedi. 6 -7 YIL ÖNCE HASTA  SAHİPLERİ OLARAK ARAMA İLE KAN BULMAZDIK, ŞİMDİ İSE İHTİYAÇ DUYULAN KAN HASTAYA VERİLİYOR AMA HASTA SAHİBİNİN HABERİ OLMUYOR Başkan Baysal, burada şunu ifade etmeden geçemeyeceğim diyerek , fazla değil bundan 6 – 7 yıl önce Hastaneye gittiğinizde , küçük bir ameliyat olsanız hemen sizden en az 2 ünite kan isterler, biz hasta sahipleri de koşarak ALLAH cc yokluklarını hiçbir zaman göstermesin gözbebeğimiz önce askeriye ye , daha sonra polisimize giderek onlardan kan talep eder , görevli anons eder derdi vatan olan evlatlarımız koşarak kan vermeye gelirlerdi, sevinçten havalar uçar , bazen de bulamayınca üzülür, başka yerlere gider, 2 gün uğraşırdık. Ama şimdi öyle mi ? Sağlıkta çağ atlayan Türkiye aynı paralelde ,Cumhurbaşkanımızın direktifleri ile Kızılayımız bu soruna el atarak, bugün geldiği noktada dünyanın en önde kuruluşu haline gelmiştir. Kan bağışı için vatandaşlarımızın da daha çok bilinçlenmesi sayesinde bugün Kızılay, ihtiyaç duyulan kanı anında hastaneye teslim ediyor, ama hasta sahiplerinin haberi bile olmuyor ifadelerini kullandı. Köprübaşı Meydanında bulunan çadırda . AK Parti Elazığ Kadın Kolları üyeleri de kan bağışı yaptı. Kan bağışına AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal , ve çok sayıda kadın katılarak kan verdi.
AK Parti Genel merkez Kadın Kolları Başkanlığının aynı anda 81 ilde Kızılay Haftası kapsamında, İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Köprübaşı Meydanında Kızılay çadırında Kan verme kampanyası başlatarak , önce kadınlar kan bağışında bulundu.

AK Parti Genel merkez Kadın Kolları Başkanlığının aynı anda 81 ilde Kızılay Haftası kapsamında, İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Köprübaşı Meydanında Kızılay çadırında Kan verme kampanyası başlatarak , önce kadınlar kan bağışında bulundu. Gün boyu süren kan verme kampanyasına ilgi oldukça yoğun oldu.
Kadın Kolları İl Başkanı Ayşegül Baysal , kampanya başlarken yaptığı açıklamada , Türk Kızılayı’nın 150. Yılı ve Kızılay Haftası nedeniyle Kadın Kolları Genel Merkezimiz 81 İlde aynı anda “Kan Ver Hayat Kurtar” Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır” kampanyası başlattığını belirterek , Ordu ilinde de bu kampanyaya destek vermek amacıyla bugün Ordu Kızılayı ile birlikte teşkilatımızdan , Ordu’lu vatandaşlarımızdan ,Kan bağışı alacağız, bugün burada biz hayat kurtaran bir güzel etkinliğe aracı olmak için çaba sarf ediyoruz . ilgi ve alaka beklediğimizin çok üstünde, ben öncelikle kampanyamıza destek veren Ordu’lu bayan kardeşlerime teşekkür ediyorum. yine, kan veren değerli Ordu halkına , İl Başkanımız Sn. Halit Tomakin’e bu alanı bize tahsis eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Engin Tekintaş beye çok teşekkür ediyorum dedi.
6 -7 YIL ÖNCE HASTA  SAHİPLERİ OLARAK ARAMA İLE KAN BULMAZDIK, ŞİMDİ İSE İHTİYAÇ DUYULAN KAN HASTAYA VERİLİYOR AMA HASTA SAHİBİNİN HABERİ OLMUYOR
Başkan Baysal, burada şunu ifade etmeden geçemeyeceğim diyerek , fazla değil bundan 6 – 7 yıl önce Hastaneye gittiğinizde , küçük bir ameliyat olsanız hemen sizden en az 2 ünite kan isterler, biz hasta sahipleri de koşarak ALLAH cc yokluklarını hiçbir zaman göstermesin gözbebeğimiz önce askeriye ye , daha sonra polisimize giderek onlardan kan talep eder , görevli anons eder derdi vatan olan evlatlarımız koşarak kan vermeye gelirlerdi, sevinçten havalar uçar , bazen de bulamayınca üzülür, başka yerlere gider, 2 gün uğraşırdık. Ama şimdi öyle mi ? Sağlıkta çağ atlayan Türkiye aynı paralelde ,Cumhurbaşkanımızın direktifleri ile Kızılayımız bu soruna el atarak, bugün geldiği noktada dünyanın en önde kuruluşu haline gelmiştir. Kan bağışı için vatandaşlarımızın da daha çok bilinçlenmesi sayesinde bugün Kızılay, ihtiyaç duyulan kanı anında hastaneye teslim ediyor, ama hasta sahiplerinin haberi bile olmuyor ifadelerini kullandı.
Köprübaşı Meydanında bulunan çadırda . AK Parti Elazığ Kadın Kolları üyeleri de kan bağışı yaptı. Kan bağışına AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal , ve çok sayıda kadın katılarak kan verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.