KAN ALMA BİRİMİ HİZMETE AÇILDI

Siyaset 16.06.2021 - 18:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3722+ kez okundu.
 

KAN ALMA BİRİMİ HİZMETE AÇILDI

Türk Kızılay Ordu Şubesi tarafından Ordu Altınordu Ceren Özdemir Meydanı'nda oluşturulan kan alma biriminin açılışı gerçekleştirildi.

Türk Kızılay Ordu Şubesi tarafından Ordu Altınordu Ceren Özdemir Meydanı'nda oluşturulan kan alma biriminin açılışı gerçekleştirildi.   Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ile Türk Kızılay Ordu Şubesince açılışa sunulan ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Ceren Özdemir Meydanı'nda kurulan birim sayesinde bağışçılar, konforlu ve hijyenik bir ortamda kan bağışında bulunabilecekler. Birnur Fatma Enginyurt sosyal medyada yaptığı açıklamada;  ‘Açılışımıza teşrif eden Ordu  Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel , Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Altınordu İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, Altınordu Belediye Başkan Vekili  İsa Hitaloğlu ,Siyasi Parti İl Başkanları , Türk Kızılay Denetim Kurulu Başkanı  Prof. Dr. İsmet Durmuş,  Genel Merkez Denetim Kurulu Raportörü Erdoğan Kısacık, Sinop ve Amasya Şube Başkanlarım ve değerli protokol üyelerine teşekkür ederiz. Kan Alma Birimimizin faaliyete geçirilmesindeki desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler 'e , Kızılay Genel Başkanı  Dr. Kerem KINIK ve Genel Merkez Yönetim ve Denetim Kurulumuza teşekkür ederiz. Ordu'muza hayırlı olsun’ dedi.  
Türk Kızılay Ordu Şubesi tarafından Ordu Altınordu Ceren Özdemir Meydanı'nda oluşturulan kan alma biriminin açılışı gerçekleştirildi.

Türk Kızılay Ordu Şubesi tarafından Ordu Altınordu Ceren Özdemir Meydanı'nda oluşturulan kan alma biriminin açılışı gerçekleştirildi. 
 Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ile Türk Kızılay Ordu Şubesince açılışa sunulan ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Ceren Özdemir Meydanı'nda kurulan birim sayesinde bağışçılar, konforlu ve hijyenik bir ortamda kan bağışında bulunabilecekler.
Birnur Fatma Enginyurt sosyal medyada yaptığı açıklamada;  ‘Açılışımıza teşrif eden Ordu  Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel , Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Altınordu İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, Altınordu Belediye Başkan Vekili  İsa Hitaloğlu ,Siyasi Parti İl Başkanları , Türk Kızılay Denetim Kurulu Başkanı  Prof. Dr. İsmet Durmuş,  Genel Merkez Denetim Kurulu Raportörü Erdoğan Kısacık, Sinop ve Amasya Şube Başkanlarım ve değerli protokol üyelerine teşekkür ederiz. Kan Alma Birimimizin faaliyete geçirilmesindeki desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler 'e , Kızılay Genel Başkanı  Dr. Kerem KINIK ve Genel Merkez Yönetim ve Denetim Kurulumuza teşekkür ederiz. Ordu'muza hayırlı olsun’ dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.