KAMPÜSÜN KANINDA HAYAT VAR

Gündem 11.03.2020 - 00:56, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3118+ kez okundu.
 

KAMPÜSÜN KANINDA HAYAT VAR

Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ordu Kızılay Kan Bağışı Merkezi tarafından başlatılan “Kampüsün Kanında Hayat Var” kampanyası kapsamında kan bağışında bulundu.

Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ordu Kızılay Kan Bağışı Merkezi tarafından başlatılan “Kampüsün Kanında Hayat Var” kampanyası kapsamında kan bağışında bulundu. Geçtiğimiz ay Üniversitemiz ile Türk Kızılay Ordu şubesi arasında imzalanan Hedef  25 iş birliği protokolü kapsamında Üniversitemiz Cumhuriyet Yerleşkesi’nde “Kampüsün Kanında Hayat Var” kampanyası başlatıldı. Ordu Üniversitesi personeli ile öğrencilerinin kan bağışçısı olmasının amaçlandığı iş birliği kapsamında Üniversitede 2015 yılından bugüne toplamda 8 bin 264 kan bağışı yapıldı. Kampanyaya destek sağlamak için kan bağışında bulunan Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Türk Kızılay Ordu Şubesi ile Üniversitemizin tüm birimlerindeki öğrencilerimiz ve tüm personelimizin kan bağışçısı olması hususunda imzaladığımız iş birliği protokolü ile gençlerimizi kan bağışı hususunda bilinçlendirerek bir farkındalık oluşturmayı amaçladık. Bu kapsamda biz de ‘Kampüsün Kanında Hayat Var’ sloganı ile Türk Kızılay Ordu Şubesi tarafından başlatılan kampanyaya destek olduk. Kan, kaynağı insan olan ve elde edilmesi için başka bir alternatifi olmayan tek tedavi aracıdır. Yapılacak her bağışın insancıl ve onurlu bir davranış olduğu düşüncesiyle Üniversitemiz personeli ve öğrencilerimizi gönüllü kan bağışçısı olmaya davet ediyorum.” dedi. Kampanyaya destek olmak isteyenlerin 13 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar kan bağışında bulunabileceği belirtildi.   
Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ordu Kızılay Kan Bağışı Merkezi tarafından başlatılan “Kampüsün Kanında Hayat Var” kampanyası kapsamında kan bağışında bulundu.

Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ordu Kızılay Kan Bağışı Merkezi tarafından başlatılan “Kampüsün Kanında Hayat Var” kampanyası kapsamında kan bağışında bulundu.

Geçtiğimiz ay Üniversitemiz ile Türk Kızılay Ordu şubesi arasında imzalanan Hedef  25 iş birliği protokolü kapsamında Üniversitemiz Cumhuriyet Yerleşkesi’nde “Kampüsün Kanında Hayat Var” kampanyası başlatıldı. Ordu Üniversitesi personeli ile öğrencilerinin kan bağışçısı olmasının amaçlandığı iş birliği kapsamında Üniversitede 2015 yılından bugüne toplamda 8 bin 264 kan bağışı yapıldı.

Kampanyaya destek sağlamak için kan bağışında bulunan Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Türk Kızılay Ordu Şubesi ile Üniversitemizin tüm birimlerindeki öğrencilerimiz ve tüm personelimizin kan bağışçısı olması hususunda imzaladığımız iş birliği protokolü ile gençlerimizi kan bağışı hususunda bilinçlendirerek bir farkındalık oluşturmayı amaçladık. Bu kapsamda biz de ‘Kampüsün Kanında Hayat Var’ sloganı ile Türk Kızılay Ordu Şubesi tarafından başlatılan kampanyaya destek olduk. Kan, kaynağı insan olan ve elde edilmesi için başka bir alternatifi olmayan tek tedavi aracıdır. Yapılacak her bağışın insancıl ve onurlu bir davranış olduğu düşüncesiyle Üniversitemiz personeli ve öğrencilerimizi gönüllü kan bağışçısı olmaya davet ediyorum.” dedi.

Kampanyaya destek olmak isteyenlerin 13 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar kan bağışında bulunabileceği belirtildi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.