KAÇAKÇILARA BASKIN!

Gündem 10.03.2021 - 16:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3920+ kez okundu.
 

KAÇAKÇILARA BASKIN!

Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir depoya yaptıkları baskında kaçak tütün malzemeleri ele geçirdi.

Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir depoya yaptıkları baskında kaçak tütün malzemeleri ele geçirdi.  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan risk analizi çalışmasında, Kaçak Tütün ve Tütün Mamulleri dağıtımı yaptıklarından şüphelenilen bir araç ve bu araca malzeme yüklendiği tespit edilen bir depoya yönelik arama kararı alınarak araçta ve depoda yapılan aramalarda; “231.000 adet bandrolsüz ve sahte bandrollü boş makaron, 1300 adet doldurulmuş makaron,  90 kg kıyılmış tütün ve 2 adet sahte bandrol yapımında kullanıldığı değerlendirilen makine ve bu makineye ait rulo ele geçirdi.” Olayla ilgili olarak 3 şüpheli gözaltına alınırken, 1 kişi tutuklandı, 2 kişi adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Kaçak Tütün ve Tütün Mamullerine yönelik yapmış olduğu saha çalışmaları neticesinde, Ünye İlçesinde Tütün ve Tütün Mamulü satışı yapan 2 işyerinde yapmış olduğu aramalarda ise; “2000 adet içi tütün doldurulmuş makaron ve 12000 adet bandrolsüz makaron ele geçirildi.”  Konu ile ilgili olarak 2 şüpheli hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefetten adli işlem işlem yapıldı.    
Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir depoya yaptıkları baskında kaçak tütün malzemeleri ele geçirdi.

Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir depoya yaptıkları baskında kaçak tütün malzemeleri ele geçirdi. 
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan risk analizi çalışmasında, Kaçak Tütün ve Tütün Mamulleri dağıtımı yaptıklarından şüphelenilen bir araç ve bu araca malzeme yüklendiği tespit edilen bir depoya yönelik arama kararı alınarak araçta ve depoda yapılan aramalarda; “231.000 adet bandrolsüz ve sahte bandrollü boş makaron, 1300 adet doldurulmuş makaron,  90 kg kıyılmış tütün ve 2 adet sahte bandrol yapımında kullanıldığı değerlendirilen makine ve bu makineye ait rulo ele geçirdi.”
Olayla ilgili olarak 3 şüpheli gözaltına alınırken, 1 kişi tutuklandı, 2 kişi adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Kaçak Tütün ve Tütün Mamullerine yönelik yapmış olduğu saha çalışmaları neticesinde, Ünye İlçesinde Tütün ve Tütün Mamulü satışı yapan 2 işyerinde yapmış olduğu aramalarda ise; “2000 adet içi tütün doldurulmuş makaron ve 12000 adet bandrolsüz makaron ele geçirildi.”
 Konu ile ilgili olarak 2 şüpheli hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefetten adli işlem işlem yapıldı.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.