KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE ...

Asayiş 30.12.2021 - 01:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1599+ kez okundu.
 

KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE ...

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele ekipleri düzenledikleri operasyonlarda kaçak içki ve malzeme ele geçirdi.

 İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele ekipleri düzenledikleri operasyonlarda kaçak içki ve malzeme ele geçirdi. Konuyla ilgili olarakverilen bilgide; “22.12.2021 günü Ulubey ilçesinde Sahte Alkollü İçki İmal Ettiği tespit edilen bir adreste yapılan aramada 12 Litre kaçak ve elde yapılmış alkol, 3 Litre kaçak votka, 1 Litre kaçak viski ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili 1 şüpheli yakalanmış haklarında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem yapılmıştır. 25.12.2021 günü ilimiz Altınordu İlçesi e-sınav merkezinde gerçekleştirilen ehliyet sınavında kopya çekme ihbarı üzerine 1 şüpheli yakalanmış şahıs üzerinde yapılan aramada şüphelinin kulak içinde dışarıyla iletişim kurmasına yarayan kulaklık ve bu kulaklığa bağlı düzenek tespit edilmiştir. Konu ile ilgili yapılan çalışmalarda; şüpheliye dışarıdan yardım ettiği değerlendirilen 2 (iki) şüpheli tespit edilmiş, 1 şüpheli şahıs yakalanmış şüphelinin iş yeri ve aracında arama yapılmış herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamıştır. Diğer şüpheli şahıs firar durumda olup yakalama çalışmaları devam etmektedir. Konuyla ilgili 3 (üç) şüpheli hakkında 6114 sayılı kanuna muhalefetten adli tahkikat yapılmıştır.” denildi.    
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele ekipleri düzenledikleri operasyonlarda kaçak içki ve malzeme ele geçirdi.

 İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele ekipleri düzenledikleri operasyonlarda kaçak içki ve malzeme ele geçirdi. Konuyla ilgili olarakverilen bilgide; “22.12.2021 günü Ulubey ilçesinde Sahte Alkollü İçki İmal Ettiği tespit edilen bir adreste yapılan aramada 12 Litre kaçak ve elde yapılmış alkol, 3 Litre kaçak votka, 1 Litre kaçak viski ele geçirilmiştir.
Konu ile ilgili 1 şüpheli yakalanmış haklarında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem yapılmıştır.
25.12.2021 günü ilimiz Altınordu İlçesi e-sınav merkezinde gerçekleştirilen ehliyet sınavında kopya çekme ihbarı üzerine 1 şüpheli yakalanmış şahıs üzerinde yapılan aramada şüphelinin kulak içinde dışarıyla iletişim kurmasına yarayan kulaklık ve bu kulaklığa bağlı düzenek tespit edilmiştir. Konu ile ilgili yapılan çalışmalarda; şüpheliye dışarıdan yardım ettiği değerlendirilen 2 (iki) şüpheli tespit edilmiş, 1 şüpheli şahıs yakalanmış şüphelinin iş yeri ve aracında arama yapılmış herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamıştır. Diğer şüpheli şahıs firar durumda olup yakalama çalışmaları devam etmektedir.
Konuyla ilgili 3 (üç) şüpheli hakkında 6114 sayılı kanuna muhalefetten adli tahkikat yapılmıştır.” denildi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.