KAÇAKÇILIK OPERASYONU

Gündem 24.03.2021 - 16:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4212+ kez okundu.
 

KAÇAKÇILIK OPERASYONU

Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak telefon operasyonunda akıllı telefon ele geçirdi.

Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak telefon operasyonunda  akıllı telefon ele geçirdi. Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin kaçak cep telefonu ve aksesuarları ürünlerine yönelik yapmış olduğu saha çalışmaları neticesinde; Korgan ilçesinde kaçak Emtia satışı yapan 2 adreste eş zamanlı olarak yapılan aramalarda; “7 adet yurt dışı kaçağı akıllı telefon, 9 adet yurt dışı kaçağı tuşlu telefon, 1 adet cep telefonu klonlama cihazı ve 474 adet yurt dışı kaçağı olduğu değerlendirilen elektronik ürün ele geçirildi.” Olayla ilgili 3 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Kumar oynattığı kişileri borçlandırıp, mağdurlara senet imzalatarak Tefecilik yaptığı tespit edilen şüphelinin yakalanması amacıyla ikametinde ve iş yerinde sabah saatlerinde operasyon yapıldı.  Şüphelinin mağdurlara kumar borcu nedeniyle senet imzalatarak toplam 320.000 TL borçlandırdığı ve mağdur ettiği tespit edilirken, yapılan aramalarda çok sayıda senet ve alacak notlarının bulunduğu ajanda ve defterler ele geçirildi.  Operasyon kapsamında yakalanan 1 şüpheli tutuklandı. Yine Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan kontrolde, tahmini piyasa değeri 60.000TL olduğu değerlendirilen; “1350 adet cinsel içerikli takviye edici ürün ele geçirildi.” Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında işlem yapıldı.   
Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak telefon operasyonunda akıllı telefon ele geçirdi.
Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak telefon operasyonunda  akıllı telefon ele geçirdi.
Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin kaçak cep telefonu ve aksesuarları ürünlerine yönelik yapmış olduğu saha çalışmaları neticesinde; Korgan ilçesinde kaçak Emtia satışı yapan 2 adreste eş zamanlı olarak yapılan aramalarda; “7 adet yurt dışı kaçağı akıllı telefon, 9 adet yurt dışı kaçağı tuşlu telefon, 1 adet cep telefonu klonlama cihazı ve 474 adet yurt dışı kaçağı olduğu değerlendirilen elektronik ürün ele geçirildi.” Olayla ilgili 3 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Kumar oynattığı kişileri borçlandırıp, mağdurlara senet imzalatarak Tefecilik yaptığı tespit edilen şüphelinin yakalanması amacıyla ikametinde ve iş yerinde sabah saatlerinde operasyon yapıldı.  Şüphelinin mağdurlara kumar borcu nedeniyle senet imzalatarak toplam 320.000 TL borçlandırdığı ve mağdur ettiği tespit edilirken, yapılan aramalarda çok sayıda senet ve alacak notlarının bulunduğu ajanda ve defterler ele geçirildi.  Operasyon kapsamında yakalanan 1 şüpheli tutuklandı.
Yine Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan kontrolde, tahmini piyasa değeri 60.000TL olduğu değerlendirilen; “1350 adet cinsel içerikli takviye edici ürün ele geçirildi.” Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında işlem yapıldı. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.