KAÇAK İÇKİ VE SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Gündem 13.12.2017 - 11:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1810+ kez okundu.
 

KAÇAK İÇKİ VE SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Ordu’da kaçak içki ve sigara ele geçirildi.

Ordu’da kaçak içki ve sigara ele geçirildi. Konuya ilişkin Ordu Valiliğinden şu açıklama yapıldı; İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Ünye, Fatsa, Gürgentepe, Perşembe ve Ulubey İlçe Jandarma Komutanlıklarınca icra edilen faaliyetler sonucu; Ünye ilçesinde C.U. isimli şahsın aracında yapılan kontrolde, 650 karton(6.500 paket) kaçak sigara ele geçirilmiş olup, konuyla ilgili adli işlem başlatılmıştır. Fatsa, Ünye, Gürgentepe, Perşembe ve Ulubey ilçelerinde, Jandarma sorumluluk bölgesinde faaliyet gösteren içkili gazino, içkili lokanta, tekel büfesi vb. yerlerde, Mülki ve Adli makamlardan alınan izinle yapılan denetimlerde; değişik cins ve markada 161 şişe kaçak alkollü içki ele geçirilmiş olup, alkollü içkilerin bulunduğu işletmeler hakkında adli ve idari işlem başlatılmıştır.Halkımızın sağlığını tehdit eden ve ülkemizin ekonomik kaybına yol açan kaçakçılık olaylarına karşı mücadelemiz kararlılıkla sürdürülmektedir.      
Ordu’da kaçak içki ve sigara ele geçirildi.

Ordu’da kaçak içki ve sigara ele geçirildi.

Konuya ilişkin Ordu Valiliğinden şu açıklama yapıldı;

İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Ünye, Fatsa, Gürgentepe, Perşembe ve Ulubey İlçe Jandarma Komutanlıklarınca icra edilen faaliyetler sonucu;

Ünye ilçesinde C.U. isimli şahsın aracında yapılan kontrolde, 650 karton(6.500 paket) kaçak sigara ele geçirilmiş olup, konuyla ilgili adli işlem başlatılmıştır.

Fatsa, Ünye, Gürgentepe, Perşembe ve Ulubey ilçelerinde, Jandarma sorumluluk bölgesinde faaliyet gösteren içkili gazino, içkili lokanta, tekel büfesi vb. yerlerde, Mülki ve Adli makamlardan alınan izinle yapılan denetimlerde; değişik cins ve markada 161 şişe kaçak alkollü içki ele geçirilmiş olup, alkollü içkilerin bulunduğu işletmeler hakkında adli ve idari işlem başlatılmıştır.Halkımızın sağlığını tehdit eden ve ülkemizin ekonomik kaybına yol açan kaçakçılık olaylarına karşı mücadelemiz kararlılıkla sürdürülmektedir.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.