KAÇAK ÜRÜNLERE GEÇİT YOK

Gündem 04.05.2021 - 17:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4176+ kez okundu.
 

KAÇAK ÜRÜNLERE GEÇİT YOK

Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak cep telefonuna ve tütün ürününe geçit vermedi.

 Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Kaçak EMTİA (Cep telefonu ve aksesuarları) ürünlerine yönelik yapmış olduğu saha çalışmaları neticesinde Altınordu İlçesinde Kaçak EMTİA satışı yaptığı tespit edilen bir işyerinde yapılan aramalarda, toplam piyasa değeri 90.000 TL olan; 266 adet iphone marka cep telefonu ekranı, 33 adet elektronik emtia ürünü ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak bir şüpheli hakkında işlem yapıldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Kaçak Tütün ve Tütün Mamullerine yönelik yapmış olduğu saha çalışmaları neticesinde ise Altınordu İlçesinde 5 işyerinde 9 ekip 27 personel ile birlikte eş zamanlı olarak yapılan aramalarda 125.000 adet bandrolsüz boş makaron ve 74.800 adet içi tütün doldurulmuş makaron ele geçirildi.  Konu ile ilgili olarak  da 2 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. 
Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak cep telefonuna ve tütün ürününe geçit vermedi.

 Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Kaçak EMTİA (Cep telefonu ve aksesuarları) ürünlerine yönelik yapmış olduğu saha çalışmaları neticesinde Altınordu İlçesinde Kaçak EMTİA satışı yaptığı tespit edilen bir işyerinde yapılan aramalarda, toplam piyasa değeri 90.000 TL olan; 266 adet iphone marka cep telefonu ekranı, 33 adet elektronik emtia ürünü ele geçirildi.
Konu ile ilgili olarak bir şüpheli hakkında işlem yapıldı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Kaçak Tütün ve Tütün Mamullerine yönelik yapmış olduğu saha çalışmaları neticesinde ise Altınordu İlçesinde 5 işyerinde 9 ekip 27 personel ile birlikte eş zamanlı olarak yapılan aramalarda 125.000 adet bandrolsüz boş makaron ve 74.800 adet içi tütün doldurulmuş makaron ele geçirildi.
 Konu ile ilgili olarak  da 2 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.