KAÇAK İÇKİ VE SİGARA OPERASYONU

Gündem 24.02.2020 - 15:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3626+ kez okundu.
 

KAÇAK İÇKİ VE SİGARA OPERASYONU

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün 2009 yılı Komiser Yardımcılığına Geçiş Sınav Sorularının sızdırılmasına yönelik yürütülen soruşturmalar devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün 2009 yılı Komiser Yardımcılığına Geçiş Sınav Sorularının sızdırılmasına yönelik yürütülen soruşturmalar devam ediyor.  18.02.2020 günü ilimizde görev yapmakta iken 2009 Komiser Yardımcılığı sınavını kazanan 3 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, bir şüpheli cezaevinde tutuklu olduğundan yakalama yapılamamıştır. Yakalanan şüpheliler 19.02.2020 günü adliyeye sevk edilmiş, 3 şüpheli hakkında adli kontrol ve yurtdışı çıkış yasağı kararı verilmiştir. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün 2009 yılı Komiser Yardımcılığına Geçiş Sınav Sorularının sızdırılmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 6 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yakalanan 4 şüpheli (Samsun, Sivas, Erzurum, Kastamonu) KOM Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edilmişlerdir. İki şüpheli SEGBİS yöntemi ile Adliyeye sevk edilmiş, bir şüpheli Savcılıktan (Hakkari) serbest kalmış, bir şüpheli (Van) hakkında adli kontrol kararı verilmiştir.  Amasya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Amasya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü içerisinde Adliye Mahrem İmamlarıyla irtibatlı olduğu tespit edilen şahıslara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında; 18.02.2020 günü Ordu Adliyesinde Zabıt Katibi olarak çalışan bir şüpheli Altınordu ilçesinde yakalanarak, Amasya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Ordu KOM Şube Müdürlüğümüzce İçki ve Sigara Kaçakçılığına yönelik yapılan saha çalışmaları neticesinde; 19.02.2020 günü durumundan şüphelenilen bir Gürcistan uyruklu şüphelinin elinde bulunan valizde yapılan aramada; 9 karton(90 paket) gümrük kaçağı sigara 9 şişe 1 litrelik gümrük kaçağı içki ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak 1 şüpheli yakalanmış olup, şüpheli şahsın işlemlerinden sonra savcılık talimatı ile salıverilmiştir. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Sahte/Kaçak Alkollü içki dağıtımı ve satışına yönelik olarak ilimiz genelinde, Polis sorumluluk bölgesinde 22.02.2020 günü 15:00/18:00 saatleri arasında eş zamanlı olarak yapılan operasyon kapsamında; 46 ekip, 146 personelin katılımı ile 116 iş yerinde yapılan aramalarda; iki iş yerinde 29 şişe kaçak/sahte içki ele geçirilmiş olup, 2 şüpheli hakkında 5607 SKM suçundan işlem yapılmıştır.  
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün 2009 yılı Komiser Yardımcılığına Geçiş Sınav Sorularının sızdırılmasına yönelik yürütülen soruşturmalar devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün 2009 yılı Komiser Yardımcılığına Geçiş Sınav Sorularının sızdırılmasına yönelik yürütülen soruşturmalar devam ediyor.
 18.02.2020 günü ilimizde görev yapmakta iken 2009 Komiser Yardımcılığı sınavını kazanan 3 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, bir şüpheli cezaevinde tutuklu olduğundan yakalama yapılamamıştır. Yakalanan şüpheliler 19.02.2020 günü adliyeye sevk edilmiş, 3 şüpheli hakkında adli kontrol ve yurtdışı çıkış yasağı kararı verilmiştir.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün 2009 yılı Komiser Yardımcılığına Geçiş Sınav Sorularının sızdırılmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 6 şüpheli şahıs yakalanmıştır.
Yakalanan 4 şüpheli (Samsun, Sivas, Erzurum, Kastamonu) KOM Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edilmişlerdir. İki şüpheli SEGBİS yöntemi ile Adliyeye sevk edilmiş, bir şüpheli Savcılıktan (Hakkari) serbest kalmış, bir şüpheli (Van) hakkında adli kontrol kararı verilmiştir.
 Amasya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Amasya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü içerisinde Adliye Mahrem İmamlarıyla irtibatlı olduğu tespit edilen şahıslara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında;
18.02.2020 günü Ordu Adliyesinde Zabıt Katibi olarak çalışan bir şüpheli Altınordu ilçesinde yakalanarak, Amasya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.
Ordu KOM Şube Müdürlüğümüzce İçki ve Sigara Kaçakçılığına yönelik yapılan saha çalışmaları neticesinde; 19.02.2020 günü durumundan şüphelenilen bir Gürcistan uyruklu şüphelinin elinde bulunan valizde yapılan aramada;
9 karton(90 paket) gümrük kaçağı sigara
9 şişe 1 litrelik gümrük kaçağı içki ele geçirilmiştir.
Konu ile ilgili olarak 1 şüpheli yakalanmış olup, şüpheli şahsın işlemlerinden sonra savcılık talimatı ile salıverilmiştir.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Sahte/Kaçak Alkollü içki dağıtımı ve satışına yönelik olarak ilimiz genelinde, Polis sorumluluk bölgesinde 22.02.2020 günü 15:00/18:00 saatleri arasında eş zamanlı olarak yapılan operasyon kapsamında; 46 ekip, 146 personelin katılımı ile 116 iş yerinde yapılan aramalarda; iki iş yerinde 29 şişe kaçak/sahte içki ele geçirilmiş olup, 2 şüpheli hakkında 5607 SKM suçundan işlem yapılmıştır.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.