KABATAŞ, YAKUP AKÇAY’LA DEVAM DEDi

Siyaset 24.02.2018 - 12:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4328+ kez okundu.
 

KABATAŞ, YAKUP AKÇAY’LA DEVAM DEDi

AK PARTİ Kabataş İlçe Teşkilatının 5.olağan Kongresi yapıldı.

AK PARTİ Kabataş İlçe Teşkilatının 5.olağan Kongresi yapıldı.  ongreye , Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, İl Başkanı Av.Uğur Çelenk, çevre İlçenin İlçe ve Belediye Başkanları delegeler ve çok sayıda Kabataş'lı katıldı. Kongre Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı İsmail Kırca, Divan Başkan Yardımcılığını İl Başkan Yardımcısı Bilal Azaklı, Katip Üyelik görevlerini ise İl Başkan Yardımcısı Fatih Titiz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Topçu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan bozkurt yaptı. Kongrenin açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Yakup Akçay Kabataş İlçesinde daha önce Gençlik Kolları Başkanlığını yaptığını AK PARTİ'nnin Kabataş'ta Kuruluşundan bugüne kadar birlik ve beraberlik içinde çalışıldığını belirterek , Biz Belediye Başkanımızla et ve tırnak gibi gece gündüz Kabtaş'ımız için çalışıyoruz .Bugünde listeyi hazırlarken Eski İlçe Başkanı Durgut Sivrikaya abimizle birlikte listemizi hazırladık, kendileri de lutüf göstererek bizim listemizde yer aldı , Kabataş'ta birliğin beraberliğin sağlanmasında katkı veren eski ilçe başkanımız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. biz bir ve beraber olursak Kabataş kazanacaktır dedi. Yakup Akçay'ın Listesi şu isimlerden oluştu; İlçe Başkanı Yakup Akçay, Yönetim Kurulu üyeleri, Durgut Sivrikaya, Necat Bozkurt,Cebbar Coşkun,Ömer Sarıyer,SinanTepe, Mehmet Kul,Turan Çalkur,Cengiz Görmez,Aslan Aydın,Servi yardibi,Metin Emilli, Zühtü Bzokurt,Ufuk Aktaş,Ersin Coşkun, İl Delegeleliklerine ; Yakup Yılmaz, Yakup Akçay, Durgut Sivrikaya,Kemal Acısu, Kemal Özer , Hatice Topu,Ömer Sarıyer, Mehmet Kul, Metin Emilli, Ersin Coşkun, Necat Bozkurt, Sinan Tepe, İsa Aliefendioğlu 
AK PARTİ Kabataş İlçe Teşkilatının 5.olağan Kongresi yapıldı.

AK PARTİ Kabataş İlçe Teşkilatının 5.olağan Kongresi yapıldı. 

ongreye , Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, İl Başkanı Av.Uğur Çelenk, çevre İlçenin İlçe ve Belediye Başkanları delegeler ve çok sayıda Kabataş'lı katıldı.

Kongre Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı İsmail Kırca, Divan Başkan Yardımcılığını İl Başkan Yardımcısı Bilal Azaklı, Katip Üyelik görevlerini ise İl Başkan Yardımcısı Fatih Titiz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Topçu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan bozkurt yaptı.

Kongrenin açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Yakup Akçay Kabataş İlçesinde daha önce Gençlik Kolları Başkanlığını yaptığını AK PARTİ'nnin Kabataş'ta Kuruluşundan bugüne kadar birlik ve beraberlik içinde çalışıldığını belirterek , Biz Belediye Başkanımızla et ve tırnak gibi gece gündüz Kabtaş'ımız için çalışıyoruz .Bugünde listeyi hazırlarken Eski İlçe Başkanı Durgut Sivrikaya abimizle birlikte listemizi hazırladık, kendileri de lutüf göstererek bizim listemizde yer aldı , Kabataş'ta birliğin beraberliğin sağlanmasında katkı veren eski ilçe başkanımız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. biz bir ve beraber olursak Kabataş kazanacaktır dedi.

Yakup Akçay'ın Listesi şu isimlerden oluştu; İlçe Başkanı Yakup Akçay, Yönetim Kurulu üyeleri, Durgut Sivrikaya, Necat Bozkurt,Cebbar Coşkun,Ömer Sarıyer,SinanTepe, Mehmet Kul,Turan Çalkur,Cengiz Görmez,Aslan Aydın,Servi yardibi,Metin Emilli, Zühtü Bzokurt,Ufuk Aktaş,Ersin Coşkun, İl Delegeleliklerine ; Yakup Yılmaz, Yakup Akçay, Durgut Sivrikaya,Kemal Acısu, Kemal Özer , Hatice Topu,Ömer Sarıyer, Mehmet Kul, Metin Emilli, Ersin Coşkun, Necat Bozkurt, Sinan Tepe, İsa Aliefendioğlu 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.