KABADÜZ KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİ TAMAMLANDI

Yaşam 05.06.2017 - 15:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3114+ kez okundu.
 

KABADÜZ KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİ TAMAMLANDI

İlçeleri sosyal yaşam alanlarıyla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Kültür Merkezi ve Belediye hizmet binası projesinde sona geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, içerisinde ilçe belediye binasının da yer alacağı kültür merkezinin proje çalışmasının tamamlandığına dikkat çekerek, kısa sürede ihale takviminin kamuoyuna duyurulacağının müjdesini verdi.   BELEDİYE HİZMET BİNASI DA PROJE İÇERİSİNDE YER ALACAK   Projenin Kabadüz Belediyesi hizmet binası ile aynı yapı içerisinde olacak şekilde hazırlandığını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, ilçenin can damarı olacak kültür merkezinin arsa alanının 2 bin 566 m² ve inşaat alanının ise 3 bin 809 m² olduğunu ifade etti.   Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Kültür Merkezi Projemiz kapsamında İlçe Belediyesi hizmet binası, 140 kişilik çok amaçlı salon, sığınak, sanatçı hazırlık odası, sergi salonları, giriş holü ile fuaye alanı, kafeterya, atölyeler ve kütüphane bulunacak” dedi.
İlçeleri sosyal yaşam alanlarıyla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Kültür Merkezi ve Belediye hizmet binası projesinde sona geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, içerisinde ilçe belediye binasının da yer alacağı kültür merkezinin proje çalışmasının tamamlandığına dikkat çekerek, kısa sürede ihale takviminin kamuoyuna duyurulacağının müjdesini verdi.

 

BELEDİYE HİZMET BİNASI DA PROJE İÇERİSİNDE YER ALACAK

 

Projenin Kabadüz Belediyesi hizmet binası ile aynı yapı içerisinde olacak şekilde hazırlandığını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, ilçenin can damarı olacak kültür merkezinin arsa alanının 2 bin 566 m² ve inşaat alanının ise 3 bin 809 m² olduğunu ifade etti.

 

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Kültür Merkezi Projemiz kapsamında İlçe Belediyesi hizmet binası, 140 kişilik çok amaçlı salon, sığınak, sanatçı hazırlık odası, sergi salonları, giriş holü ile fuaye alanı, kafeterya, atölyeler ve kütüphane bulunacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.