“KABADÜZ KÜLTÜR MERKEZİ” ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Gündem 12.11.2018 - 13:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2550+ kez okundu.
 

“KABADÜZ KÜLTÜR MERKEZİ” ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen “Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi Hizmet Binası Projesi”nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

“KABADÜZ KÜLTÜR MERKEZİ” KISA SÜREDE HİZMETE SUNULACAK Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen “Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi Hizmet Binası Projesi”nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaptığı incelemede projenin kısa sürede hizmete sunulacağını belirten Başkan Engin Tekintaş, “Kabadüz ilçemize ve halkımıza yakışır yeni Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezimizi inşallah kısa sürede hizmete sunacağız” dedi. “KABADÜZ İÇİN ÖNEMLİ BİR ESER VE GÜZEL BİR HİZMET OLACAK” “Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi Hizmet Binası Projesi”nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Başkan Tekintaş, “Burası Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu Kültür Merkezi ve Belediye Hizmet Binası olarak hizmete sunulacak bir mekân. 3 bin metrekare kapalı alanda konferans, tiyatro ve sevgi salonu, kütüphane, mescit, atölye, galeri, arşiv ve farklı bölümler bir arada yer alıyor. Çevre düzenlemesi de tamamlandıktan sonra inşallah Kabadüz’e ve halkımıza yakışır bir mekân haline gelecek. Kabadüz için önemli bir eser ve güzel bir hizmet olacak. Buradaki işin işleyişini yakından takip eden Kabadüz Belediye Başkanımız Yener Kaya’ya da teşekkür ediyor ve hizmetin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.  BAŞKAN KAYA, “KISA ZAMANDA BİTİRİLMESİ NOKTASINDA BAŞKANIMIZDAN SÖZÜMÜZÜ ALDIK” Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ise Başkan Tekintaş’a yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür ederek, “İlçemize yapılan yatırımlardan biri olan ve bizim için büyük önem taşıyan Kültür Merkezimizi ve Belediye Hizmet Binamızı, Sayın Başkanımızla inceledik. İnşallah en kısa zamanda buranın bitirilmesi noktasında kendisinden sözümüzü aldık. Kendisine ilçemize verdiği desteklerinden dolayı halkımız adına teşekkür ediyorum” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen “Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi Hizmet Binası Projesi”nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

“KABADÜZ KÜLTÜR MERKEZİ” KISA SÜREDE HİZMETE SUNULACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen “Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi Hizmet Binası Projesi”nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yaptığı incelemede projenin kısa sürede hizmete sunulacağını belirten Başkan Engin Tekintaş, “Kabadüz ilçemize ve halkımıza yakışır yeni Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezimizi inşallah kısa sürede hizmete sunacağız” dedi.

“KABADÜZ İÇİN ÖNEMLİ BİR ESER VE GÜZEL BİR HİZMET OLACAK”

“Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi Hizmet Binası Projesi”nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Başkan Tekintaş, “Burası Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu Kültür Merkezi ve Belediye Hizmet Binası olarak hizmete sunulacak bir mekân. 3 bin metrekare kapalı alanda konferans, tiyatro ve sevgi salonu, kütüphane, mescit, atölye, galeri, arşiv ve farklı bölümler bir arada yer alıyor. Çevre düzenlemesi de tamamlandıktan sonra inşallah Kabadüz’e ve halkımıza yakışır bir mekân haline gelecek. Kabadüz için önemli bir eser ve güzel bir hizmet olacak. Buradaki işin işleyişini yakından takip eden Kabadüz Belediye Başkanımız Yener Kaya’ya da teşekkür ediyor ve hizmetin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 BAŞKAN KAYA, “KISA ZAMANDA BİTİRİLMESİ NOKTASINDA BAŞKANIMIZDAN SÖZÜMÜZÜ ALDIK”

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ise Başkan Tekintaş’a yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür ederek, “İlçemize yapılan yatırımlardan biri olan ve bizim için büyük önem taşıyan Kültür Merkezimizi ve Belediye Hizmet Binamızı, Sayın Başkanımızla inceledik. İnşallah en kısa zamanda buranın bitirilmesi noktasında kendisinden sözümüzü aldık. Kendisine ilçemize verdiği desteklerinden dolayı halkımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.