KABADÜZ’E SPOR SALONU VE HALI SAHA YAPILACAK

Gündem 19.01.2022 - 01:09, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3420+ kez okundu.
 

KABADÜZ’E SPOR SALONU VE HALI SAHA YAPILACAK

Kabadüz Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yapılacak olan kapalı spor salonu, halı saha ile Yokuşdibi Ortaokulu bahçesine yapılacak olan halı saha için protokol imzalandı.

Kabadüz Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yapılacak olan kapalı spor salonu, halı saha ile Yokuşdibi Ortaokulu bahçesine yapılacak olan halı saha için protokol imzalandı. Valilik Makamında gerçekleştirilen protokol imza töreninde, Vali Tuncay Sonel, Kabadüz Kaymakamı Yasin Şahin, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu hazır bulundu. 18 ay önce Ordu Valiliği görevine başladığında 66 okulda deprem riski bulunduğunu söyleyen ve depreme karşı dayanıksız, riskli okul binalarının yıkılarak, eğitim alanında ihtiyaç duyulan okul binalarının ilimize kazandırılması için yoğun çaba gösteren Vali Tuncay Sonel, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Millî Eğitim Bakanlı ğımızın destekleri, hayırsever iş insanı dostlarımızın gayretleri ve katılımlarıyla Ordu’da 41 okulumuza devlet-vatandaş iş birliği ile ulaşmış olduk. Bunun yanında spor salonları ve aile sağlığı merkezi yapımlarını da hayırsever iş insanlarımızla yaptığımız protokollerle gerçekleştirdik” dedi. “Bugün, Kabadüz Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yapılacak olan kapalı spor salonu ve halı saha ile Yokuşdibi Ortaokulu bahçesine yapılacak olan halı saha protokolünü de yaparak, 2022 yılının ilk imzasını Kaymakamımız Yasin Şahin, Belediye Başkanımız Yener Kaya ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu’nun katılımıyla atmış olacağız” diyen Vali Tuncay Sonel, ”Kabadüz’de Çok Programlı Lisemizin bahçesine güzel bir spor salonu ve halı saha, yine Yokuşdibi ortaokulumuzun bahçesine de güzel bir halı saha yapımını Belediye Başkanımız ve oradaki arkadaşlarımız üstlendiler. Allah razı olsun, Allah hayrınızı kabul etsin. Eğitim adına, öğrencilerimiz, gençlerimizin adına çok emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu. Kabadüz Belediye Başkanı yener Kaya ise yaptığı konuşmada, ”İlçemizde en çok ihtiyaç duyulan öğrencilerimizin ve gençlerimizin yararlanabileceği sizlerin sayesinde güzel bir tesis oluşturmak istiyoruz. Hem kapalı spor salonumuz, hem de iki tane halı sahamız ilçemizde hizmete girecek. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından, Kabadüz Belediye Başkanlığınca; Kabadüz Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine kapalı spor salonu ve halı saha ile Yokuşdibi Mahallesinde bulunan Yokuşdibi Ortaokulu bahçesine yapılacak olan halı sahanın  yapım protokolü, Vali Tuncay Sonel, Kabadüz Kaymakamı  Yasin Şahin, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu tarafından imzalandı.  
Kabadüz Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yapılacak olan kapalı spor salonu, halı saha ile Yokuşdibi Ortaokulu bahçesine yapılacak olan halı saha için protokol imzalandı.

Kabadüz Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yapılacak olan kapalı spor salonu, halı saha ile Yokuşdibi Ortaokulu bahçesine yapılacak olan halı saha için protokol imzalandı.
Valilik Makamında gerçekleştirilen protokol imza töreninde, Vali Tuncay Sonel, Kabadüz Kaymakamı Yasin Şahin, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu hazır bulundu.
18 ay önce Ordu Valiliği görevine başladığında 66 okulda deprem riski bulunduğunu söyleyen ve depreme karşı dayanıksız, riskli okul binalarının yıkılarak, eğitim alanında ihtiyaç duyulan okul binalarının ilimize kazandırılması için yoğun çaba gösteren Vali Tuncay Sonel, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Millî Eğitim Bakanlı ğımızın destekleri, hayırsever iş insanı dostlarımızın gayretleri ve katılımlarıyla Ordu’da 41 okulumuza devlet-vatandaş iş birliği ile ulaşmış olduk. Bunun yanında spor salonları ve aile sağlığı merkezi yapımlarını da hayırsever iş insanlarımızla yaptığımız protokollerle gerçekleştirdik” dedi.
“Bugün, Kabadüz Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yapılacak olan kapalı spor salonu ve halı saha ile Yokuşdibi Ortaokulu bahçesine yapılacak olan halı saha protokolünü de yaparak, 2022 yılının ilk imzasını Kaymakamımız Yasin Şahin, Belediye Başkanımız Yener Kaya ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu’nun katılımıyla atmış olacağız” diyen Vali Tuncay Sonel, ”Kabadüz’de Çok Programlı Lisemizin bahçesine güzel bir spor salonu ve halı saha, yine Yokuşdibi ortaokulumuzun bahçesine de güzel bir halı saha yapımını Belediye Başkanımız ve oradaki arkadaşlarımız üstlendiler. Allah razı olsun, Allah hayrınızı kabul etsin. Eğitim adına, öğrencilerimiz, gençlerimizin adına çok emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Kabadüz Belediye Başkanı yener Kaya ise yaptığı konuşmada, ”İlçemizde en çok ihtiyaç duyulan öğrencilerimizin ve gençlerimizin yararlanabileceği sizlerin sayesinde güzel bir tesis oluşturmak istiyoruz. Hem kapalı spor salonumuz, hem de iki tane halı sahamız ilçemizde hizmete girecek. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından, Kabadüz Belediye Başkanlığınca; Kabadüz Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine kapalı spor salonu ve halı saha ile Yokuşdibi Mahallesinde bulunan Yokuşdibi Ortaokulu bahçesine yapılacak olan halı sahanın  yapım protokolü, Vali Tuncay Sonel, Kabadüz Kaymakamı  Yasin Şahin, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu tarafından imzalandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.