KABADÜZ BU PROJEYİ BEKLİYOR

Gündem 18.05.2018 - 10:59, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3117+ kez okundu.
 

KABADÜZ BU PROJEYİ BEKLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi hizmet binasının betonarme çalışmaları tamamlandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi hizmet binasının betonarme çalışmaları tamamlandı. Kabadüz halkının heyecanla bitmesini beklediği projede yapım çalışmalarının planlandığı gibi ilerlediği bildirildi. Başkan Enver Yılmaz projenin inşasının hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek, “Kabadüz’e değer katacak projemizde çalışmalarımız planlandığı gibi hızlı bir şekilde ilerliyor. İnşallah en kısa zamanda ilçemizi modern bir kültür merkezi ve belediye hizmet binasına kavuşturacağız” dedi. BETONARME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi hizmet binasında devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, “Bodrum katı dâhil olmak üzere 5 katlı olacak binamızda betonarme çalışmalarımız sona erdi ve asansör kulesi ise tamamlanmak üzere. İstinat duvarı yapımında sona yaklaşıldı ve bina içerisindeki duvar çalışmaları başladı. Şu anda zemin ve birinci katın duvarları örülüyor. Duvar imalatının tamamlanmasının ardından elektrik, su ve diğer mekanik tesisat çalışmaları başlayacak” diye konuştu. BELEDİYE HİZMET BİNASI VE KÜLTÜR MERKEZİ BİR ARADA OLACAK Kültür Merkezi Projesi kapsamında belediye hizmet binası, 140 kişilik çok amaçlı salon, sığınak, sanatçı hazırlık odası, sergi salonları, giriş holü ile fuaye alanı, kafeterya, atölyeler ve kütüphane bulunacak. Arsa alanı 2 bin 566 m² ve inşaat alanı ise 3 bin 809 m² olan proje tamamlandığında ilçenin yeni yaşam alanı olacak.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi hizmet binasının betonarme çalışmaları tamamlandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi hizmet binasının betonarme çalışmaları tamamlandı. Kabadüz halkının heyecanla bitmesini beklediği projede yapım çalışmalarının planlandığı gibi ilerlediği bildirildi.

Başkan Enver Yılmaz projenin inşasının hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek, “Kabadüz’e değer katacak projemizde çalışmalarımız planlandığı gibi hızlı bir şekilde ilerliyor. İnşallah en kısa zamanda ilçemizi modern bir kültür merkezi ve belediye hizmet binasına kavuşturacağız” dedi.

BETONARME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi hizmet binasında devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, “Bodrum katı dâhil olmak üzere 5 katlı olacak binamızda betonarme çalışmalarımız sona erdi ve asansör kulesi ise tamamlanmak üzere. İstinat duvarı yapımında sona yaklaşıldı ve bina içerisindeki duvar çalışmaları başladı. Şu anda zemin ve birinci katın duvarları örülüyor. Duvar imalatının tamamlanmasının ardından elektrik, su ve diğer mekanik tesisat çalışmaları başlayacak” diye konuştu.

BELEDİYE HİZMET BİNASI VE KÜLTÜR MERKEZİ BİR ARADA OLACAK

Kültür Merkezi Projesi kapsamında belediye hizmet binası, 140 kişilik çok amaçlı salon, sığınak, sanatçı hazırlık odası, sergi salonları, giriş holü ile fuaye alanı, kafeterya, atölyeler ve kütüphane bulunacak. Arsa alanı 2 bin 566 m² ve inşaat alanı ise 3 bin 809 m² olan proje tamamlandığında ilçenin yeni yaşam alanı olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.