KIYAFET VE KIRTASİYE YARDIMI

Gündem 14.11.2018 - 11:51, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3002+ kez okundu.
 

KIYAFET VE KIRTASİYE YARDIMI

Ordu Üniversitesi bünyesinde bulunan Sosyoloji Kulübü tarafından sosyal sorumluluk örneği olarak Akkuş’ta bulunan Kızılelma İlkokulu ve Ortaokulu’na kırtasiye ve kıyafet yardımı yapıldı.

Ordu Üniversitesi bünyesinde bulunan Sosyoloji Kulübü tarafından sosyal sorumluluk örneği olarak Akkuş’ta bulunan Kızılelma İlkokulu ve Ortaokulu’na kırtasiye ve kıyafet yardımı yapıldı. Gerçekleştirilen sosyal sorumluluk çalışmasında Sosyoloji Kulübü üyeleri Akkuş Kızılelma İlkokulu ve Ortaokulunda öğrenim gören öğrencilerin başta kağıt, kalem gibi kırtasiye ihtiyaçlarının karşılayarak eğitim faaliyetlerinin sıcak bir ortamda gerçekleştirilmesine katkıda bulunmak amacı ile giysi desteği sağladılar. Çocuklara verilecek her türlü desteğin, ülkenin geleceğine yapılacak bir katkı olduğunu ifade eden Sosyoloji Kulübü üyeleri Ordu Üniversitesi’nin verdiği destekle önemli bir sosyal sorumluluk örneği sergilediklerini belirttiler. Kulübün temel amaçları arasında bu yardımları yapacak olanlar ile ihtiyaç sahiplerini bir araya getirmek ve bu tür faaliyetlerin kapsamını veya niceliğini daha da büyüterek devam ettirmek ayrıca bu yardımlar vasıtasıyla çocukların zihninde bir üniversite ya da üniversiteli imajı oluşturarak onların eğitim süreçlerinin devamına katkı sağlamak olduğunu söyleyen kulüp üyeleri etkinliğin gerçekleşmesinde önemli katkısı olan Ordu Üniversitesi’ne, toplumsal duyarlılık örneği sergileyen sponsorlara,  az ya da çok demeden kendi harçlıklarından kısarak bu yardıma destek veren öğrencilere teşekkür ettiler. Gerçekleştirilen sosyal sorumluluk çalışması ile ilgili olarak Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Kurumsal kimliğin toplum nezdinde kabul görmesi, kurum ve kuruluşların toplum odaklı ve toplumsal problemlere karşı duyarlı yaklaşımlar sergilemesiyle mümkün hale gelmektedir. Bu noktada çevremizde oluşan toplumsal meselelere duyarlı olmak, çare üretmek ve çözümler geliştirmek üniversitelerin bilimsel alan dışında üstlenmesi gereken sosyal bir sorumluluk olarak dikkat çekmektedir. Ordu Üniversitesi eğitim ve öğretim faaliyetlerinin yanında öğrenci kulüpleriyle sosyal donatılar ve motivasyon oluşturma gayreti içerisindedir. Sosyoloji kulübümüz gerçekleştirdiği örnek sosyal sorumluluk çalışmasıyla eğitime ve yarının geleceği olacak olan çocuklarımıza önemli bir katkı sunmuştur. Bu vesileyle gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk çalışması nedeniyle kulüp akademik danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Murat Yüksel’e, öğrencilerimize ve bu sosyal sorumluluk çalışmasına destek sunan paydaşlara teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.  
Ordu Üniversitesi bünyesinde bulunan Sosyoloji Kulübü tarafından sosyal sorumluluk örneği olarak Akkuş’ta bulunan Kızılelma İlkokulu ve Ortaokulu’na kırtasiye ve kıyafet yardımı yapıldı.

Ordu Üniversitesi bünyesinde bulunan Sosyoloji Kulübü tarafından sosyal sorumluluk örneği olarak Akkuş’ta bulunan Kızılelma İlkokulu ve Ortaokulu’na kırtasiye ve kıyafet yardımı yapıldı.
Gerçekleştirilen sosyal sorumluluk çalışmasında Sosyoloji Kulübü üyeleri Akkuş Kızılelma İlkokulu ve Ortaokulunda öğrenim gören öğrencilerin başta kağıt, kalem gibi kırtasiye ihtiyaçlarının karşılayarak eğitim faaliyetlerinin sıcak bir ortamda gerçekleştirilmesine katkıda bulunmak amacı ile giysi desteği sağladılar.
Çocuklara verilecek her türlü desteğin, ülkenin geleceğine yapılacak bir katkı olduğunu ifade eden Sosyoloji Kulübü üyeleri Ordu Üniversitesi’nin verdiği destekle önemli bir sosyal sorumluluk örneği sergilediklerini belirttiler. Kulübün temel amaçları arasında bu yardımları yapacak olanlar ile ihtiyaç sahiplerini bir araya getirmek ve bu tür faaliyetlerin kapsamını veya niceliğini daha da büyüterek devam ettirmek ayrıca bu yardımlar vasıtasıyla çocukların zihninde bir üniversite ya da üniversiteli imajı oluşturarak onların eğitim süreçlerinin devamına katkı sağlamak olduğunu söyleyen kulüp üyeleri etkinliğin gerçekleşmesinde önemli katkısı olan Ordu Üniversitesi’ne, toplumsal duyarlılık örneği sergileyen sponsorlara,  az ya da çok demeden kendi harçlıklarından kısarak bu yardıma destek veren öğrencilere teşekkür ettiler.
Gerçekleştirilen sosyal sorumluluk çalışması ile ilgili olarak Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Kurumsal kimliğin toplum nezdinde kabul görmesi, kurum ve kuruluşların toplum odaklı ve toplumsal problemlere karşı duyarlı yaklaşımlar sergilemesiyle mümkün hale gelmektedir. Bu noktada çevremizde oluşan toplumsal meselelere duyarlı olmak, çare üretmek ve çözümler geliştirmek üniversitelerin bilimsel alan dışında üstlenmesi gereken sosyal bir sorumluluk olarak dikkat çekmektedir. Ordu Üniversitesi eğitim ve öğretim faaliyetlerinin yanında öğrenci kulüpleriyle sosyal donatılar ve motivasyon oluşturma gayreti içerisindedir. Sosyoloji kulübümüz gerçekleştirdiği örnek sosyal sorumluluk çalışmasıyla eğitime ve yarının geleceği olacak olan çocuklarımıza önemli bir katkı sunmuştur. Bu vesileyle gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk çalışması nedeniyle kulüp akademik danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Murat Yüksel’e, öğrencilerimize ve bu sosyal sorumluluk çalışmasına destek sunan paydaşlara teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.