KIRSAL MAHALLELERE DEZENFEKTE HiZMETi

Gündem 15.08.2020 - 00:44, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2987+ kez okundu.
 

KIRSAL MAHALLELERE DEZENFEKTE HiZMETi

Altınordu Belediyesi fındık hasat sezonunun gelmesi ve kırsal mahallelerin nüfusunun artması nedeniyle bu mahallelerde dezenfekte seferberliği başlattı.

Altınordu Belediyesi fındık hasat sezonunun gelmesi ve kırsal mahallelerin nüfusunun artması nedeniyle bu mahallelerde dezenfekte seferberliği başlattı. Mahallelerin nüfus yoğunluğu dikkate alınarak bakkallar, kahvehaneler, ibadethaneler başta olmak üzere ortak kullanım alanları dezenfekte edilip steril hale getiriliyor. Ürünlerini toplayan üreticilerin ortak kullanım noktalarından virüsü kapma ihtimallerinin önüne geçiliyor. Altnordu Belediyesi tarafından Hastaneler, Eczaneler, Sağlık Kuruluşları, Kamu Kuruluşları, Toplu Taşıma Araçları, Taksiler , İşyerleri ve ATM’ler dezenfekte edilirken, bir yandan da nüfusun yoğunluğu itibariyle kırsal mahallelerde de dezenfeksiyon seferberliği sürüyor.  Mahallelerde yapılan dezenfekte çalışmalarını değerlendiren vatandaşlar dezenfekte hizmetinin mahallerine gelmesi dolayısıyla sevinç yaşıyor. İl dışından fazla sayıda gurbetçinin geldiğini ve dezenfekte çalışmasının ihtiyaç olduğunu ifade eden vatandaşlar çalışma dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’e teşekkür etti. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan TÖREN ise, “Hasat sebebiyle nüfusu yoğunlaşan mahallelerimizi görmezden gelemezdik. İnsanlarımızın bir yandan hasadını yaparken diğer yandan virüse karşı korunmaları adına seferberliğimiz sürüyor. Bu şehrin tarımına, ekonomisine katkı sağlayan vatandaşlarımızı her daim desteklemeye devam edeceğiz. Pandemi süresince tarım ürünleri üreten vatandaşlarımızdan alım yapıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak bu alanda ekonomik destek vermiştik. Bu kez üreticilerimizin sağlıklarını korumak adına yoğun şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu şehrin insanı üretecek ve üretirken de her anda yanında Altınordu Belediyesini hissedecek” dedi. HABER MERKEZİ  
Altınordu Belediyesi fındık hasat sezonunun gelmesi ve kırsal mahallelerin nüfusunun artması nedeniyle bu mahallelerde dezenfekte seferberliği başlattı.

Altınordu Belediyesi fındık hasat sezonunun gelmesi ve kırsal mahallelerin nüfusunun artması nedeniyle bu mahallelerde dezenfekte seferberliği başlattı.

Mahallelerin nüfus yoğunluğu dikkate alınarak bakkallar, kahvehaneler, ibadethaneler başta olmak üzere ortak kullanım alanları dezenfekte edilip steril hale getiriliyor. Ürünlerini toplayan üreticilerin ortak kullanım noktalarından virüsü kapma ihtimallerinin önüne geçiliyor.

Altnordu Belediyesi tarafından Hastaneler, Eczaneler, Sağlık Kuruluşları, Kamu Kuruluşları, Toplu Taşıma Araçları, Taksiler , İşyerleri ve ATM’ler dezenfekte edilirken, bir yandan da nüfusun yoğunluğu itibariyle kırsal mahallelerde de dezenfeksiyon seferberliği sürüyor. 

Mahallelerde yapılan dezenfekte çalışmalarını değerlendiren vatandaşlar dezenfekte hizmetinin mahallerine gelmesi dolayısıyla sevinç yaşıyor. İl dışından fazla sayıda gurbetçinin geldiğini ve dezenfekte çalışmasının ihtiyaç olduğunu ifade eden vatandaşlar çalışma dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’e teşekkür etti.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan TÖREN ise, “Hasat sebebiyle nüfusu yoğunlaşan mahallelerimizi görmezden gelemezdik. İnsanlarımızın bir yandan hasadını yaparken diğer yandan virüse karşı korunmaları adına seferberliğimiz sürüyor. Bu şehrin tarımına, ekonomisine katkı sağlayan vatandaşlarımızı her daim desteklemeye devam edeceğiz. Pandemi süresince tarım ürünleri üreten vatandaşlarımızdan alım yapıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak bu alanda ekonomik destek vermiştik. Bu kez üreticilerimizin sağlıklarını korumak adına yoğun şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu şehrin insanı üretecek ve üretirken de her anda yanında Altınordu Belediyesini hissedecek” dedi.

HABER MERKEZİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.