KIRSAL MAHALLELER BETON YOLLARLA BULUŞUYOR

Gündem 29.06.2022 - 17:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3788+ kez okundu.
 

KIRSAL MAHALLELER BETON YOLLARLA BULUŞUYOR

Altınordu Belediyesi kırsal mahallelerin ulaşım ağına nitelik kazandıran beton yol programında tam gaz ilerlemeye devam ediyor. Karapınar ile birlikte tamamlanan mahalle sayısı 43 oldu.

Altınordu Belediyesi kırsal mahallelerin ulaşım ağına nitelik kazandıran beton yol programında tam gaz ilerlemeye devam ediyor. Karapınar ile birlikte tamamlanan mahalle sayısı 43 oldu. Altınordu Belediyesinin kent merkezinde altyapı ve üstyapı çalışmaları tüm hızıyla sürerken kırsal mahallelerde de hummalı bir yol çalışması gerçekleştiriliyor. Bir taraftan mevcut yolların iyileştirilmesi içi reglaj ve bakım onarım çalışmaları yapan ekipler bir taraftan ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni yol açma çalışmaları da gerçekleştiriyor. Öte yandan Başkan Aşkın Tören’in kırsal yol ağını güçlendirmek ve ulaşımda standardı yükseltmek amacıyla başlattığı ve 70 kırsal mahalleyi kapsayan beton yol programı ise ara vermeden mahalle mahalle tamamlanıyor. KARAPINAR’IN 4 SOKAĞINA KONFORLU ULAŞIM Karapınar mahallesinde Ambulansın dahi gitmekte zorlandığı sokaklar beton yol konforuna kavuştu. Mahallenin Dere, Korgaç, ve Köyiçi 1-2 sokaklarda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma ile ulaşımda yaşanan sorunlar geride kaldı. Mahallede tamamlanan beton yol çalışması aynı zamanda Karapınar Eyüplü bağlantı yolu olarak da hizmet verecek.  Beton yola kavuşmanın sevincini yaşayan mahalle sakinleri; “Aşkın Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Çok güzel oldu. Ne ambulans çıkıyordu buraya ne cenaze arabası çıkıyordu. Allah razı olsun Başkanımızdan” sözleriyle Başkan Tören’e teşekkürlerini ilettiler. BAŞKAN TÖREN “EN ÜST SEVİYEDE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ" Ulaşım ağındaki yolların kalitesini yükseltmek amacıyla yol yapım çalışmalarında mevsim ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını söyleyen Başkan Tören, “Hem merkezde hem kırsal mahallelerimizde altyapı ve yol yapım çalışmalarımız büyük bir hızla sürdürüyor. Uzun yıllardan beri bu yolların çilesine ve zahmetine katlanmış olan vatandaşlarımıza bundan sonra beton yol ulaşım konforunu sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah ulaşımda olduğu gibi hayatın her alanında şehrimize ve hemşehrilerimize en üst seviyede hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.   
Altınordu Belediyesi kırsal mahallelerin ulaşım ağına nitelik kazandıran beton yol programında tam gaz ilerlemeye devam ediyor. Karapınar ile birlikte tamamlanan mahalle sayısı 43 oldu.

Altınordu Belediyesi kırsal mahallelerin ulaşım ağına nitelik kazandıran beton yol programında tam gaz ilerlemeye devam ediyor. Karapınar ile birlikte tamamlanan mahalle sayısı 43 oldu.

Altınordu Belediyesinin kent merkezinde altyapı ve üstyapı çalışmaları tüm hızıyla sürerken kırsal mahallelerde de hummalı bir yol çalışması gerçekleştiriliyor. Bir taraftan mevcut yolların iyileştirilmesi içi reglaj ve bakım onarım çalışmaları yapan ekipler bir taraftan ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni yol açma çalışmaları da gerçekleştiriyor. Öte yandan Başkan Aşkın Tören’in kırsal yol ağını güçlendirmek ve ulaşımda standardı yükseltmek amacıyla başlattığı ve 70 kırsal mahalleyi kapsayan beton yol programı ise ara vermeden mahalle mahalle tamamlanıyor.

KARAPINAR’IN 4 SOKAĞINA KONFORLU ULAŞIM

Karapınar mahallesinde Ambulansın dahi gitmekte zorlandığı sokaklar beton yol konforuna kavuştu. Mahallenin Dere, Korgaç, ve Köyiçi 1-2 sokaklarda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma ile ulaşımda yaşanan sorunlar geride kaldı. Mahallede tamamlanan beton yol çalışması aynı zamanda Karapınar Eyüplü bağlantı yolu olarak da hizmet verecek. 

Beton yola kavuşmanın sevincini yaşayan mahalle sakinleri; “Aşkın Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Çok güzel oldu. Ne ambulans çıkıyordu buraya ne cenaze arabası çıkıyordu. Allah razı olsun Başkanımızdan” sözleriyle Başkan Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

BAŞKAN TÖREN “EN ÜST SEVİYEDE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Ulaşım ağındaki yolların kalitesini yükseltmek amacıyla yol yapım çalışmalarında mevsim ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını söyleyen Başkan Tören, “Hem merkezde hem kırsal mahallelerimizde altyapı ve yol yapım çalışmalarımız büyük bir hızla sürdürüyor. Uzun yıllardan beri bu yolların çilesine ve zahmetine katlanmış olan vatandaşlarımıza bundan sonra beton yol ulaşım konforunu sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah ulaşımda olduğu gibi hayatın her alanında şehrimize ve hemşehrilerimize en üst seviyede hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.