KILIÇDAROĞLU BUGÜN ORDU’DA

Siyaset 09.06.2022 - 07:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3599+ kez okundu.
 

KILIÇDAROĞLU BUGÜN ORDU’DA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Ordu’ya geliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Ordu’ya geliyor. Akyazı mahallesinde bulunan  Ordu Kültür ve Sanat Sarayı’nda (OKSM), kanaat önderleri, STK’lar, muhtarlar ve Ordulular ile bir araya gelecek olan  Kılıçdaroğlu, hem katılımcıları dinleyecek hem de kendi görüşlerini açıklayacak. Saat 11.00’da başlayacak olan toplantı saat 14.00’de Aile destek sigortası sunumu ve kadın buluşması ile devam edecek. Kılıçdaroğlu saat 16.30’da da gençlerle buluşacak. Toplantıya tüm Orduluların davetli olduğu belirtildi. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Ordu’ya geliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Ordu’ya geliyor.

Akyazı mahallesinde bulunan  Ordu Kültür ve Sanat Sarayı’nda (OKSM), kanaat önderleri, STK’lar, muhtarlar ve Ordulular ile bir araya gelecek olan  Kılıçdaroğlu, hem katılımcıları dinleyecek hem de kendi görüşlerini açıklayacak.

Saat 11.00’da başlayacak olan toplantı saat 14.00’de Aile destek sigortası sunumu ve kadın buluşması ile devam edecek. Kılıçdaroğlu saat 16.30’da da gençlerle buluşacak.

Toplantıya tüm Orduluların davetli olduğu belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.