JUDOCULAR ORDU'DA MİNDERE ÇIKACAK

Spor 29.01.2020 - 13:59, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3888+ kez okundu.
 

JUDOCULAR ORDU'DA MİNDERE ÇIKACAK

Gençler Erkekler ve Kadınlar Türkiye Judo Şampiyonası Ordu’da yapılacak.

Gençler Erkekler ve Kadınlar Türkiye Judo Şampiyonası Ordu’da yapılacak. Türkiye Judo Federasyonu 2020 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Erkekler ve Kadınlar Türkiye Judo Şampiyonası 17-19 Nisan 2020 tarihleri arasında Ordu’da yapılacak. Ankara’da Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz’u ziyaret edip Ordu ilinde yapılan Judo Faaliyetlerini istişare eden Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Ordulu Federasyon Başkanı Sezer Huysuz’dan Ordu’ya müjdeli haber geldi. Huysuz açıklamalarda bulundu. Ordu’da önemli organizasyonların yapıldığını belirten Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Ordu’da düzenlenen sportif faaliyetler her geçen gün artıyor özellikle son dört yılda olduğu gibi 2020 yılında da büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Özellikle Salonlarımızın bakımlı olması, Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılması, personelimizin çalışkanlığı, Başta Valiliğimizin, Büyükşehir Belediyemizin, Kaymakamlarımızın, ilçe Belediye Başkanlarımızın ve Kurum Müdürlerimizin beraber spor organizasyonlarına destek vermesi ile ilimizde spor ivme kazandı. Ordulu Hemşerimiz Türkiye Judo Federasyonu’nun kıymetli başkanı kardeşim Sezer Huysuz ve federasyon yönetim kurulu üyelerinin desteği ile 2020 Gençler Türkiye Şampiyonası İlimizde yapılacak. İnşallah birlikte Judo camiasına ve Ordumuza güzel bir şampiyona izletmek istiyoruz. Federasyon Başkanımızın desteği ile İlimizde judo branşının faaliyette olan ilçe sayısı bir iken beş ilçeye çıkardık. Judo lisanslı sporcu sayısını 1600’e çıkardık. Gençler Türkiye Judo Şampiyonasında bin judoda katılacak  İl Müdürü Mustafa Genç, 17-19 Nisan 2020 tarihleri arasında Altınordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacak Gençler Erkekler ve Kadınlar Türkiye Judo  Şampiyonasına 70 ilden 1.000 sporcu, hakem, idareci ve antrenör olmak üzere toplam 1.300 kişi katılacak. Bu büyük organizasyonu ilimize veren Federasyon Başkanımız Ordulu hemşehrimiz Sezer Huysuz kardeşime Ordumuz adına bir kez daha teşekkür ederim” dedi. Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, “ Memleketim Ordu’da Türkiye Şampiyonası düzenlemekten dolayı çok mutluyum. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile Ordu ilimizde Judonun gelişmesi için İl Müdürlüğümüzle, Büyükşehir Belediyemiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortak çalışmalar yapıyoruz. Bundan sonrada Ordumuza Sporuna destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Almira Kayra Sait, Ordu’ya Şampiyonanın açılışına gelecek. Dünyanın en iyi Judocuları arasında yer alan Olimpiyat Oyunlarında madalya umutlarımızdan olan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Sporcusu Kayra Sait Judo Şampiyonasının açılış seremonisine katılmak İçin Ordu’ya gelecek.  
Gençler Erkekler ve Kadınlar Türkiye Judo Şampiyonası Ordu’da yapılacak.

Gençler Erkekler ve Kadınlar Türkiye Judo Şampiyonası Ordu’da yapılacak.
Türkiye Judo Federasyonu 2020 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Erkekler ve Kadınlar Türkiye Judo Şampiyonası 17-19 Nisan 2020 tarihleri arasında Ordu’da yapılacak.
Ankara’da Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz’u ziyaret edip Ordu ilinde yapılan Judo Faaliyetlerini istişare eden Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Ordulu Federasyon Başkanı Sezer Huysuz’dan Ordu’ya müjdeli haber geldi.
Huysuz açıklamalarda bulundu.
Ordu’da önemli organizasyonların yapıldığını belirten Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Ordu’da düzenlenen sportif faaliyetler her geçen gün artıyor özellikle son dört yılda olduğu gibi 2020 yılında da büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Özellikle Salonlarımızın bakımlı olması, Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılması, personelimizin çalışkanlığı, Başta Valiliğimizin, Büyükşehir Belediyemizin, Kaymakamlarımızın, ilçe Belediye Başkanlarımızın ve Kurum Müdürlerimizin beraber spor organizasyonlarına destek vermesi ile ilimizde spor ivme kazandı.
Ordulu Hemşerimiz Türkiye Judo Federasyonu’nun kıymetli başkanı kardeşim Sezer Huysuz ve federasyon yönetim kurulu üyelerinin desteği ile 2020 Gençler Türkiye Şampiyonası İlimizde yapılacak. İnşallah birlikte Judo camiasına ve Ordumuza güzel bir şampiyona izletmek istiyoruz. Federasyon Başkanımızın desteği ile İlimizde judo branşının faaliyette olan ilçe sayısı bir iken beş ilçeye çıkardık. Judo lisanslı sporcu sayısını 1600’e çıkardık.
Gençler Türkiye Judo Şampiyonasında bin judoda katılacak
 İl Müdürü Mustafa Genç, 17-19 Nisan 2020 tarihleri arasında Altınordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacak Gençler Erkekler ve Kadınlar Türkiye Judo  Şampiyonasına 70 ilden 1.000 sporcu, hakem, idareci ve antrenör olmak üzere toplam 1.300 kişi katılacak. Bu büyük organizasyonu ilimize veren Federasyon Başkanımız Ordulu hemşehrimiz Sezer Huysuz kardeşime Ordumuz adına bir kez daha teşekkür ederim” dedi.
Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, “ Memleketim Ordu’da Türkiye Şampiyonası düzenlemekten dolayı çok mutluyum. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile Ordu ilimizde Judonun gelişmesi için İl Müdürlüğümüzle, Büyükşehir Belediyemiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortak çalışmalar yapıyoruz. Bundan sonrada Ordumuza Sporuna destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Almira Kayra Sait, Ordu’ya Şampiyonanın açılışına gelecek.
Dünyanın en iyi Judocuları arasında yer alan Olimpiyat Oyunlarında madalya umutlarımızdan olan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Sporcusu Kayra Sait Judo Şampiyonasının açılış seremonisine katılmak İçin Ordu’ya gelecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.