JUDO İL BİRİNCİLİĞİ SEÇMELERİ YAPILDI

Spor 27.04.2022 - 00:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3576+ kez okundu.
 

JUDO İL BİRİNCİLİĞİ SEÇMELERİ YAPILDI

Kahramanmaraş’ta 13-15 Mayıs 2022 tarihlerini arasında düzenlenecek Türkiye Şampiyonası için Altınordu ilçesi Atatürk Spor Salonu’nda Yıldızlar kategorisinde il birinciliği seçmeleri yapıldı.

Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Yıldızlar kategorisi Türkiye Şampiyonası için Ordu’da judo il birinciliği seçmeleri yapıldı. Müsabakalar Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde Atatürk Spor Salonunda gerçekleşti. 19 İlçeden 50 sporcunun katıldığı turnuvada yıldız judogiler minderde Türkiye Şampiyonası’na gidebilmek için ter döktüler. Dereceye giren sporculara ödüllerini Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Antrenörler takdim etti. Sporculara Tebrik mesajı ileten Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç şöyle konuştu:“ Kahramanmaraş’ta düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Eminim ki en güzel şekilde yarışarak ilimizi temsil edecekler. İnşallah sporcularımız Ordu’ya başarılarla dönecek. Her zaman olduğu gibi sporun ve sporcularımızın destekçisiyiz. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e teşekkür ederim. ” dedi.  
Kahramanmaraş’ta 13-15 Mayıs 2022 tarihlerini arasında düzenlenecek Türkiye Şampiyonası için Altınordu ilçesi Atatürk Spor Salonu’nda Yıldızlar kategorisinde il birinciliği seçmeleri yapıldı.

Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Yıldızlar kategorisi Türkiye Şampiyonası için Ordu’da judo il birinciliği seçmeleri yapıldı. Müsabakalar Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde Atatürk Spor Salonunda gerçekleşti.

19 İlçeden 50 sporcunun katıldığı turnuvada yıldız judogiler minderde Türkiye Şampiyonası’na gidebilmek için ter döktüler. Dereceye giren sporculara ödüllerini Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Antrenörler takdim etti.

Sporculara Tebrik mesajı ileten Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç şöyle konuştu:“ Kahramanmaraş’ta düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Eminim ki en güzel şekilde yarışarak ilimizi temsil edecekler. İnşallah sporcularımız Ordu’ya başarılarla dönecek. Her zaman olduğu gibi sporun ve sporcularımızın destekçisiyiz. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e teşekkür ederim. ” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.