JANDARMADAN HIRSIZLARA BAŞARILI OPERASYON

Asayiş 28.04.2022 - 03:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3068+ kez okundu.
 

JANDARMADAN HIRSIZLARA BAŞARILI OPERASYON

Jandarma ekipleri Altınordu ilçesinde meydana gelen bakır elektrik kablo hırsızlarına düzenlediği operasyonda iki hırsızı yakaladı.

Ordu İl J.K.lığı sorumluluk alanında bulunan Altınordu ilçesinde, 17.04.2022 tarihinde faili meçhul inşaattan hırsızlık olayı meydana gelmiş ve yapımı devam eden inşaattan 150.000 TL değerinde antigron bakır elektrik kablo çalındığı bildirildi. Olayın aydınlatılması maksadıyla, Ordu İl Jandarma Komutanlığınca Suç Araştırma Timi (JASAT) ve asayiş unsurlarından oluşan özel ekip görevlendirilmiş olup, olay çok yönlü olarak araştırılmaya başlanıldı.  Yapılan çalışmalar sonucunda, inşaattan hırsızlık suçunu işledikleri tespit edilen M.T. ve K.K. isimli şüpheliler, 26.04.2022 günü yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş ve alınan ifadelerine müteakip tutuklanarak Ordu E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Jandarma ekipleri Altınordu ilçesinde meydana gelen bakır elektrik kablo hırsızlarına düzenlediği operasyonda iki hırsızı yakaladı.

Ordu İl J.K.lığı sorumluluk alanında bulunan Altınordu ilçesinde, 17.04.2022 tarihinde faili meçhul inşaattan hırsızlık olayı meydana gelmiş ve yapımı devam eden inşaattan 150.000 TL değerinde antigron bakır elektrik kablo çalındığı bildirildi.

Olayın aydınlatılması maksadıyla, Ordu İl Jandarma Komutanlığınca Suç Araştırma Timi (JASAT) ve asayiş unsurlarından oluşan özel ekip görevlendirilmiş olup, olay çok yönlü olarak araştırılmaya başlanıldı.

 Yapılan çalışmalar sonucunda, inşaattan hırsızlık suçunu işledikleri tespit edilen M.T. ve K.K. isimli şüpheliler, 26.04.2022 günü yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş ve alınan ifadelerine müteakip tutuklanarak Ordu E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.