İzmir'de Ordu Rüzgarı Esti

Kültür 09.09.2013 - 20:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3325+ kez okundu.
 

İzmir'de Ordu Rüzgarı Esti

82. İzmir Enternasyonal Fuarı Sona Erdi.

82. İzmir Enternasyonal Fuarı Sona Erdi. 82. İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılan Ordu Belediyesi ilin tanıtımı için üzerine düşen görevi yerine getirdi. Açtığı stantla yerli yabancı herkesten büyük ilgi gören Ordu Belediyesi fuar boyunca tanıtım adına binlerce kişiye ulaştı. İzmir Fuarı’nda açtığı stantla Ordu’nun tanıtımına katkı yapan Ordu Belediyesi, özellikle gurbetçi hemşerilerimiz ve Karadenizliler başta olmak üzere herkesten yoğun ilgi gördü. 4. Karadeniz Günleri kapsamında İzmir Fuar alanına kurulan Karadeniz Sokağına, İzmir de yaşayan hemşerilerimiz ve İzmirliler büyük ilgi gösterirken, Ordu Belediyesi standına uğrayanlar Ordu’yu tanıtan dokümanları alarak bilgi sahibi oldu. Fuar alanında Ordu Belediyesi standına uğrayan vatandaşlar projeleri ilgi ile takip ederken,  katılımcılar böyle bir organizasyonun yapılmasıyla memleket hasretini bir nebzede olsa dindirdiklerini söylediler.
82. İzmir Enternasyonal Fuarı Sona Erdi.

82. İzmir Enternasyonal Fuarı Sona Erdi.

82. İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılan Ordu Belediyesi ilin tanıtımı için üzerine düşen görevi yerine getirdi. Açtığı stantla yerli yabancı herkesten büyük ilgi gören Ordu Belediyesi fuar boyunca tanıtım adına binlerce kişiye ulaştı.

İzmir Fuarı’nda açtığı stantla Ordu’nun tanıtımına katkı yapan Ordu Belediyesi, özellikle gurbetçi hemşerilerimiz ve Karadenizliler başta olmak üzere herkesten yoğun ilgi gördü.

4. Karadeniz Günleri kapsamında İzmir Fuar alanına kurulan Karadeniz Sokağına, İzmir de yaşayan hemşerilerimiz ve İzmirliler büyük ilgi gösterirken, Ordu Belediyesi standına uğrayanlar Ordu’yu tanıtan dokümanları alarak bilgi sahibi oldu.

Fuar alanında Ordu Belediyesi standına uğrayan vatandaşlar projeleri ilgi ile takip ederken,  katılımcılar böyle bir organizasyonun yapılmasıyla memleket hasretini bir nebzede olsa dindirdiklerini söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.