"İYİLİK KANIMIZDA VAR" KAMPANYASINA DESTEK

Gündem 12.01.2021 - 01:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3811+ kez okundu.
 

"İYİLİK KANIMIZDA VAR" KAMPANYASINA DESTEK

Ordu Eğitim Ailesinden "İyilik Kanımızda Var" Kanpanyasına Destek

Ordu Eğitim Ailesinden "İyilik Kanımızda Var" Kanpanyasına Destek  İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Müdürlüğümüz idareci ve personelleri ve 19 ilçemizde bulunan eğitim ailesi ile birlikte Müdürlüğünce  başlatılan kampanyaya kan vererek destekte bulundu. İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Müdür Yardımcımız Olgun KÜÇÜK, Şube Müdürlerimizden Erol BAŞAR ve Ramazan TÖNGEL ile birlikte katıldığı kan bağışı kampanyası ile ilgili yaptığı değerlendirmede; "Kan bağışının hem hastaların sağlığına kavuşması hem de donörlerin daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için önemini hepimiz biliyoruz. Yoğun kan ihtiyacının olduğu bir dönemde kan bağışına katkı sunan herkese duyarlılıkları için teşekkür ediyorum." dedi. Eğitimciler olarak kan bağışlamanın toplumda farkındalık oluşmasına katkı sağlayacağını vurgulayan Müdürümüz, özellikle salgın sürecinde ve kış aylarında kan bağışının öneminin bir kat daha arttığını belirterek tüm duyarlı kişileri kan vermeye davet etti.  İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih VARGELOĞLU önderliğinde kampanyaya katılan idareci ve personellimiz Ordu Eğitim Ailesi olarak 1.064 ünite kan ile kan bağışı kampanyasına katıldı.   
Ordu Eğitim Ailesinden "İyilik Kanımızda Var" Kanpanyasına Destek

Ordu Eğitim Ailesinden "İyilik Kanımızda Var" Kanpanyasına Destek 
İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Müdürlüğümüz idareci ve personelleri ve 19 ilçemizde bulunan eğitim ailesi ile birlikte Müdürlüğünce  başlatılan kampanyaya kan vererek destekte bulundu.
İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Müdür Yardımcımız Olgun KÜÇÜK, Şube Müdürlerimizden Erol BAŞAR ve Ramazan TÖNGEL ile birlikte katıldığı kan bağışı kampanyası ile ilgili yaptığı değerlendirmede; "Kan bağışının hem hastaların sağlığına kavuşması hem de donörlerin daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için önemini hepimiz biliyoruz. Yoğun kan ihtiyacının olduğu bir dönemde kan bağışına katkı sunan herkese duyarlılıkları için teşekkür ediyorum." dedi. Eğitimciler olarak kan bağışlamanın toplumda farkındalık oluşmasına katkı sağlayacağını vurgulayan Müdürümüz, özellikle salgın sürecinde ve kış aylarında kan bağışının öneminin bir kat daha arttığını belirterek tüm duyarlı kişileri kan vermeye davet etti. 
İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih VARGELOĞLU önderliğinde kampanyaya katılan idareci ve personellimiz Ordu Eğitim Ailesi olarak 1.064 ünite kan ile kan bağışı kampanyasına katıldı. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.