İSTİŞARE TOPLANTILAR SÜRÜYOR

Eğitim 11.03.2018 - 20:51, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4010+ kez okundu.
 

İSTİŞARE TOPLANTILAR SÜRÜYOR

Ordu Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, 19 İlçe Millî Eğitim Müdürü ve rehber öğretmenlerin 19 ilçe zümre başkanları ile biraraya geldi.

Ordu Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, 19 İlçe Millî Eğitim Müdürü  ve rehber öğretmenlerin 19 ilçe zümre başkanları ile biraraya geldi. Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıda, Müdürlüğümüz AR-GE (Araştırma ve Geliştirme) ekibi de hazır bulunurken, projelerle ilgili istişarede bulunuldu. ÖNEM (Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele) Projesi ile ilgili tanıtımın yapıldığı toplantıda, Müdür Baş, İlçe Millî Eğitim Müdürlerine ve rehber öğretmenleri ilçe zümre başkanlarına projeye destek verilmesi gerektiğini belirterek, ilçelerde yapılması gereken çalışmalar konusunda bilgilendirirken, yapılacak iş ve işlemlerle ilgili de talimatlarda bulundu. Okullarda bağımlılıkla mücadele edilmesi konusunda 19 İlçe Millî Eğitim Müdürü ve rehber öğretmenlerin 19 ilçe zümre başkanlarından bilgi alarak istişarede bulunuldu.  
Ordu Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, 19 İlçe Millî Eğitim Müdürü ve rehber öğretmenlerin 19 ilçe zümre başkanları ile biraraya geldi.

Ordu Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, 19 İlçe Millî Eğitim Müdürü  ve rehber öğretmenlerin 19 ilçe zümre başkanları ile biraraya geldi.

Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıda, Müdürlüğümüz AR-GE (Araştırma ve Geliştirme) ekibi de hazır bulunurken, projelerle ilgili istişarede bulunuldu.

ÖNEM (Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele) Projesi ile ilgili tanıtımın yapıldığı toplantıda, Müdür Baş, İlçe Millî Eğitim Müdürlerine ve rehber öğretmenleri ilçe zümre başkanlarına projeye destek verilmesi gerektiğini belirterek, ilçelerde yapılması gereken çalışmalar konusunda bilgilendirirken, yapılacak iş ve işlemlerle ilgili de talimatlarda bulundu. Okullarda bağımlılıkla mücadele edilmesi konusunda 19 İlçe Millî Eğitim Müdürü ve rehber öğretmenlerin 19 ilçe zümre başkanlarından bilgi alarak istişarede bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.