İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

30.08.2019 - 15:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3634+ kez okundu.
 

İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Vali Seddar Yavuz, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği(ORDUSİAD)’nin düzenlediği istişare toplantısına katıldı.

Vali Seddar Yavuz, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği(ORDUSİAD)’nin düzenlediği istişare toplantısına katıldı. Balıktaşı City Otel’de düzenlenen istişare toplantısında, dernek üyesi iş insanları ile bir araya gelen Vali Seddar Yavuz, Ordu ekonomisinin geliştirilmesine yönelik fikir alış verişinde bulundu. Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, iş insanları ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, işbirliğinin arttırılması gerektiğini söyledi. Vali Yavuz, Türkiye ekonomisinin her geçen gün büyüdüğünü, geliştiğini, yatırım ortamının daha iyi bir noktaya geldiğini, dolayısıyla iş insanlarının geleceğe daha güvenle bakması için olumlu atmosfer olduğunu ifade etti.   Konuşmasının devamında iş insanlarına Ünye, Fatsa ve Ordu Organize Sanayi Bölgelerinin son durumları hakkında bilgi de veren Vali Seddar Yavuz, Ünye OSB’de son ödemelerin yapıldığını ifade ederek, bu yıl içerisinde Ünye OSB’nin altyapı ihalesine çıkılacağının altını çizdi. Fatsa OSB’de ise iyi bir noktaya gelindiğini söyleyen Vali Yavuz sözlerini şöyle tamamladı: “Fatsa OSB’de çok iyi bir noktadayız. Çünkü, orada yeni parsellerle kamulaştırmaya devam ediyoruz ve Fatsa OSB’yi büyük ölçüde çözmüş olacağız. Ordu 2. OSB’ye de bir miktar daha ödeme yapacağız. Bizden bir beklentiniz, isteğiniz olduğu zaman sizinle her zaman, her yerde olmaya çok özen gösteriyoruz. İşbirliğini daha çok arttırmamız gerekiyor.”  ORDUSİAD Başkanı Kadir Engin ise, ortaklarının ve mahalli idarelerin beraber olmasının kendilerine güç verdiğini ifade ederek, düşünen, üreten ve örnek bir Ordu için daha çok çalışılması gerektiğini ifade etti. Yarışan bir Ordu için daha çok gayret edilmesi gerektiğini söyleyen Engin, “Bizim işimiz üretmek. Yarışan Ordu için de biraz daha kendimizi zorlamak durumundayız. Kiminle yarışacağız? Önce kendi kendimizle yarışacağız” şeklinde konuştu. Programda, Vali Seddar Yavuz ile iş insanları Ordu’nun ekonomisinin geliştirilmesi üzerine fikir alışverişinde ve istişarelerde bulundu.  
Vali Seddar Yavuz, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği(ORDUSİAD)’nin düzenlediği istişare toplantısına katıldı.
Vali Seddar Yavuz, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği(ORDUSİAD)’nin düzenlediği istişare toplantısına katıldı.
Balıktaşı City Otel’de düzenlenen istişare toplantısında, dernek üyesi iş insanları ile bir araya gelen Vali Seddar Yavuz, Ordu ekonomisinin geliştirilmesine yönelik fikir alış verişinde bulundu.
Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, iş insanları ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, işbirliğinin arttırılması gerektiğini söyledi.
Vali Yavuz, Türkiye ekonomisinin her geçen gün büyüdüğünü, geliştiğini, yatırım ortamının daha iyi bir noktaya geldiğini, dolayısıyla iş insanlarının geleceğe daha güvenle bakması için olumlu atmosfer olduğunu ifade etti.  
Konuşmasının devamında iş insanlarına Ünye, Fatsa ve Ordu Organize Sanayi Bölgelerinin son durumları hakkında bilgi de veren Vali Seddar Yavuz, Ünye OSB’de son ödemelerin yapıldığını ifade ederek, bu yıl içerisinde Ünye OSB’nin altyapı ihalesine çıkılacağının altını çizdi.
Fatsa OSB’de ise iyi bir noktaya gelindiğini söyleyen Vali Yavuz sözlerini şöyle tamamladı: “Fatsa OSB’de çok iyi bir noktadayız. Çünkü, orada yeni parsellerle kamulaştırmaya devam ediyoruz ve Fatsa OSB’yi büyük ölçüde çözmüş olacağız. Ordu 2. OSB’ye de bir miktar daha ödeme yapacağız. Bizden bir beklentiniz, isteğiniz olduğu zaman sizinle her zaman, her yerde olmaya çok özen gösteriyoruz. İşbirliğini daha çok arttırmamız gerekiyor.” 
ORDUSİAD Başkanı Kadir Engin ise, ortaklarının ve mahalli idarelerin beraber olmasının kendilerine güç verdiğini ifade ederek, düşünen, üreten ve örnek bir Ordu için daha çok çalışılması gerektiğini ifade etti.
Yarışan bir Ordu için daha çok gayret edilmesi gerektiğini söyleyen Engin, “Bizim işimiz üretmek. Yarışan Ordu için de biraz daha kendimizi zorlamak durumundayız. Kiminle yarışacağız? Önce kendi kendimizle yarışacağız” şeklinde konuştu.
Programda, Vali Seddar Yavuz ile iş insanları Ordu’nun ekonomisinin geliştirilmesi üzerine fikir alışverişinde ve istişarelerde bulundu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.