İŞKUR YENİ BİNASINDA

Gündem 08.08.2019 - 16:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3660+ kez okundu.
 

İŞKUR YENİ BİNASINDA

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, yeni yapılan hizmet binasına taşınıyor.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, yeni yapılan hizmet binasına taşınıyor.  Altınordu ilçemizin Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:19 adresindeki binasında uzun yıllardır hizmet veren Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, 9 Ağustos 2019 Cuma gününden itibaren Akyazı Mahallesi Huzur Caddesi No:2 adresinde yapımı tamamlanan binasında hizmetini sürdürecek. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürü İsa Kaymak, “Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğümüz, 1986 yılında kendi malı olan Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarındaki binasında hizmet vermeye başlamış olup, gelişen teknoloji, ihtiyaçlar ve personel sayısındaki artış nedeniyle mevcut binamız ihtiyaçlarımızı karşılayamaz hale gelmişti. Bu sebeple de artık yeni bir hizmet binası ihtiyacı doğdu. Bu ihtiyacı gidermek amacıyla İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü binasının arka kısmında bulunan arsaya bundan 1 yıl önce yeni binamızın yapımına başlandı. Bir yıl önce temelleri atılan yeni hizmet binamızın yapımı tamamlanmış, modern bir şekilde dizayn edilmiştir. Yeni binamıza taşınma çalışmalarına başlamış durumdayız. 9 Ağustos 2019 Cuma gününden itibaren vatandaşlarımıza, Akyazı Mahallesi Huzur Caddesi No:2 adresinde(İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü arkası)  yer alan yeni binamızda daha kaliteli hizmet vermeye başlayacağız” dedi.
Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, yeni yapılan hizmet binasına taşınıyor.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, yeni yapılan hizmet binasına taşınıyor. 

Altınordu ilçemizin Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:19 adresindeki binasında uzun yıllardır hizmet veren Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, 9 Ağustos 2019 Cuma gününden itibaren Akyazı Mahallesi Huzur Caddesi No:2 adresinde yapımı tamamlanan binasında hizmetini sürdürecek.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürü İsa Kaymak, “Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğümüz, 1986 yılında kendi malı olan Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarındaki binasında hizmet vermeye başlamış olup, gelişen teknoloji, ihtiyaçlar ve personel sayısındaki artış nedeniyle mevcut binamız ihtiyaçlarımızı karşılayamaz hale gelmişti. Bu sebeple de artık yeni bir hizmet binası ihtiyacı doğdu. Bu ihtiyacı gidermek amacıyla İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü binasının arka kısmında bulunan arsaya bundan 1 yıl önce yeni binamızın yapımına başlandı. Bir yıl önce temelleri atılan yeni hizmet binamızın yapımı tamamlanmış, modern bir şekilde dizayn edilmiştir. Yeni binamıza taşınma çalışmalarına başlamış durumdayız. 9 Ağustos 2019 Cuma gününden itibaren vatandaşlarımıza, Akyazı Mahallesi Huzur Caddesi No:2 adresinde(İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü arkası)  yer alan yeni binamızda daha kaliteli hizmet vermeye başlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.