İŞÇİLER ASGARİ ÜCRETİN ÜZERİNDE MAAŞ ALACAK

Gündem 03.01.2021 - 23:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3099+ kez okundu.
 

İŞÇİLER ASGARİ ÜCRETİN ÜZERİNDE MAAŞ ALACAK

Aybastı Belediyesi’nden de işçi maaşı açıkladı.

Aybastı Belediyesi’nden de işçi maaşı açıkladı.  Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, belediyede çalışan en düşük işçi maaşının sendikanın önerdiği şekilde 3 bin 485 lira olarak belirlendiğini söyledi.  Pandemi sürecinde özveriyle çalışan işçilerin aileleriyle birlikte daha iyi bir yaşam sürmesini sağlamak görevleri olduğunu söyleyen Başkan Geçtan, “Daha iyi bir yaşamın yolu da ekonomik gelirden geçiyor. Belediyelerimizin imkan ve olanakları belli. Gönül ister ki emekçi kardeşlerimize çok daha yüksek ücretler ödeyelim. Yeni yılda şartlarımızın elverdiği ölçüde işçilerimizin ücretlerini artırdık. Şunu söyleyebiliriz ki İşçimizi enflasyona da, pandemi sürecine de ezdirmedik. Kurumumuza İşçi sendikalarının önerdiği üst sınıra yakın olacak şekilde en düşük işçi maaşını 3 Bin 485 TL olarak belirledik. Belediyemizin İşçilerimiz ile Aybastı'mıza verdikleri emekler ve hizmetleri için teşekkür ediyorum. Toplu iş sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun.  
Aybastı Belediyesi’nden de işçi maaşı açıkladı.

Aybastı Belediyesi’nden de işçi maaşı açıkladı.
 Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, belediyede çalışan en düşük işçi maaşının sendikanın önerdiği şekilde 3 bin 485 lira olarak belirlendiğini söyledi.
 Pandemi sürecinde özveriyle çalışan işçilerin aileleriyle birlikte daha iyi bir yaşam sürmesini sağlamak görevleri olduğunu söyleyen Başkan Geçtan, “Daha iyi bir yaşamın yolu da ekonomik gelirden geçiyor. Belediyelerimizin imkan ve olanakları belli. Gönül ister ki emekçi kardeşlerimize çok daha yüksek ücretler ödeyelim. Yeni yılda şartlarımızın elverdiği ölçüde işçilerimizin ücretlerini artırdık. Şunu söyleyebiliriz ki İşçimizi enflasyona da, pandemi sürecine de ezdirmedik. Kurumumuza İşçi sendikalarının önerdiği üst sınıra yakın olacak şekilde en düşük işçi maaşını 3 Bin 485 TL olarak belirledik. Belediyemizin İşçilerimiz ile Aybastı'mıza verdikleri emekler ve hizmetleri için teşekkür ediyorum. Toplu iş sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.