İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Eğitim 08.11.2021 - 09:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2376+ kez okundu.
 

İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Altınordu Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Başkanlığı arasında 'İşbirliği Protokolü' imza töreni gerçekleştirildi.

  Altınordu Milli Eğitim Müdürlüğü  ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat   Başkanlığı arasında 'İşbirliği Protokolü' imza töreni gerçekleştirildi.  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanı Mehmet Altun tarafından imzalanan protokol kapsamında Ordu Büyükşehir Belediye çalışanlarına yönelik Altınordu Halk Eğitim Merkezimizce "İş Makineleri Operatörlüğü" kursları düzenlenecektir. 15 Kasım 2021 tarihinde başlayacak olan "Zemin Süpürme İş Makinesi Operatörlüğü" kursu ile protokol kapsamındaki ilk kursumuz gerçekleşecek olup, ilerleyen süreçte Belediyemizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda yeni kurslar açılacak.    
Altınordu Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Başkanlığı arasında 'İşbirliği Protokolü' imza töreni gerçekleştirildi.

  Altınordu Milli Eğitim Müdürlüğü  ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat   Başkanlığı arasında 'İşbirliği Protokolü' imza töreni gerçekleştirildi.
 İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanı Mehmet Altun tarafından imzalanan protokol kapsamında Ordu Büyükşehir Belediye çalışanlarına yönelik Altınordu Halk Eğitim Merkezimizce "İş Makineleri Operatörlüğü" kursları düzenlenecektir. 15 Kasım 2021 tarihinde başlayacak olan "Zemin Süpürme İş Makinesi Operatörlüğü" kursu ile protokol kapsamındaki ilk kursumuz gerçekleşecek olup, ilerleyen süreçte Belediyemizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda yeni kurslar açılacak.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.