İŞ YERİNDE İLETİŞİM VE YÜKSEK MOTİVASYON

Yaşam 18.11.2015 - 20:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1597+ kez okundu.
 

İŞ YERİNDE İLETİŞİM VE YÜKSEK MOTİVASYON

Ordu Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından belediye çalışanlarına verilen eğitim seminerleri devam ediyor. Büyükşehir’in düzenlediği son seminerin konusu ise “İş yerinde İletişim ve Yüksek Motivasyon” oldu.

İletişim ve Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın tarafından verilen eğitim semineri, Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlendi.   İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Bayram Bayram’ın açılış konuşması ile başlayan seminerde Oğuz Saygın; iletişimde beden dilinin önemi, farklı karakterlerdeki bireylerin avantaj ve dezavantajlarının bilinmesi ve buna göre iletişim kurulması, iletişim kopuklukları, iş yerinde takım ruhunun ve işbirliğinin önemi gibi konularda katılımcıları bilgilendirdi. OĞUZ SAYGIN’IN BİYOGRAFİSİ Oğuz Saygın 1952 doğumlu olup, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi mezunudur. Eğitim sektöründeki deneyimlerinin ardından 1986 yılında kişisel gelişim alanında profesyonel olarak eğitim seminerleri vermeye başladı. 1996′dan bu yana çeşitli radyo ve televizyon programlarına katıldı, gazete ve dergilerde makaleleri yayınlandı. Yüzlerce dershane, kurum ve şirkete seminerler verip danışmanlık yaptı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından belediye çalışanlarına verilen eğitim seminerleri devam ediyor. Büyükşehir’in düzenlediği son seminerin konusu ise “İş yerinde İletişim ve Yüksek Motivasyon” oldu.

İletişim ve Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın tarafından verilen eğitim semineri, Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlendi.  

İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Bayram Bayram’ın açılış konuşması ile başlayan seminerde Oğuz Saygın; iletişimde beden dilinin önemi, farklı karakterlerdeki bireylerin avantaj ve dezavantajlarının bilinmesi ve buna göre iletişim kurulması, iletişim kopuklukları, iş yerinde takım ruhunun ve işbirliğinin önemi gibi konularda katılımcıları bilgilendirdi.

OĞUZ SAYGIN’IN BİYOGRAFİSİ

Oğuz Saygın 1952 doğumlu olup, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi mezunudur. Eğitim sektöründeki deneyimlerinin ardından 1986 yılında kişisel gelişim alanında profesyonel olarak eğitim seminerleri vermeye başladı. 1996′dan bu yana çeşitli radyo ve televizyon programlarına katıldı, gazete ve dergilerde makaleleri yayınlandı. Yüzlerce dershane, kurum ve şirkete seminerler verip danışmanlık yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.