İNTERAKTİF OYUN GRUBU HİZMETE GİRDİ

Yaşam 29.06.2017 - 13:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2939+ kez okundu.
 

İNTERAKTİF OYUN GRUBU HİZMETE GİRDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı’nda çocukların ve gençlerin eğlenirken kendilerini geliştirebilmesi amacıyla kurduğu “İnteraktif Oyun Grubu” hizmet vermeye başladı.

Gençler ve çocuklar için şimdiye kadar sportif faaliyetler, ücretsiz internet, kaykay park, Yunus Emre Gençlik Kampı vb. önemli birçok hizmeti hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, klasik oyun alanlarının dışına çıkarak daha cazip ve eğlenceli bir oyun sistemini hizmete sundu.   HEM EĞLENCELİ HEM DE FİZİKSEL BİR AKTİVİTE   Zamanının büyük bir bölümünü bilgisayar ve internet başında geçiren çocuklar ve gençler için alternatif eğlence imkânı sunan ışık yakalama oyunlarının yer aldığı eğlenceli interaktif oyun grubu, onların hem dikkat toplama seviyesini hem de fiziksel aktivite yapma becerisini geliştiriyor.   İnteraktif oyun grubunda tek kişilik ya da iki kişiyle oynanabilen ralli, ışık hırsızı ve ışık avcısı olarak toplam 3 farklı oyun bulunuyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı’nda çocukların ve gençlerin eğlenirken kendilerini geliştirebilmesi amacıyla kurduğu “İnteraktif Oyun Grubu” hizmet vermeye başladı.

Gençler ve çocuklar için şimdiye kadar sportif faaliyetler, ücretsiz internet, kaykay park, Yunus Emre Gençlik Kampı vb. önemli birçok hizmeti hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, klasik oyun alanlarının dışına çıkarak daha cazip ve eğlenceli bir oyun sistemini hizmete sundu.

 

HEM EĞLENCELİ HEM DE FİZİKSEL BİR AKTİVİTE

 

Zamanının büyük bir bölümünü bilgisayar ve internet başında geçiren çocuklar ve gençler için alternatif eğlence imkânı sunan ışık yakalama oyunlarının yer aldığı eğlenceli interaktif oyun grubu, onların hem dikkat toplama seviyesini hem de fiziksel aktivite yapma becerisini geliştiriyor.

 

İnteraktif oyun grubunda tek kişilik ya da iki kişiyle oynanabilen ralli, ışık hırsızı ve ışık avcısı olarak toplam 3 farklı oyun bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.