iLAÇ KAÇAKÇILARINA OPERASYON

Asayiş 05.05.2023 - 17:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3481+ kez okundu.
 

iLAÇ KAÇAKÇILARINA OPERASYON

Ordu Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar neticesinde piyasa değeri yaklaşık 1.500.000 TL olan r ilaçlar ele geçirildi.

Ordu Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar neticesinde piyasa değeri yaklaşık 1.500.000 TL olan r ilaçlar ele geçirildi. Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Nitelikli Dolandırıcılık (Kamu Kurum ve Kuruluşlarının araç olarak kullanılması) suçuna yönelik yaptıkları çalışmaları neticesinde; Polis uygulama ve kontrol noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada;135 adet şeker hastalığı tedavisinde kullanılan ilaç, 8 adet nöroloji hastalığının tedavisinde kullanılan ilaç, 5 adet parkinson hastalığı tedavisinde kullanılan ilaç, 19 adet Hormon tedavisinde kullanılan ilaç, 2 adet böbrek yetmezliği hastalığında kullanılan ilaç, 17 adet kanser hastalığı tedavisinde kullanılan Reçetesiz ve Faturasız piyasa değeri yaklaşık 1.500.000 TL olan ilaç ele geçirildi. Nitelikli Dolandırıcılık (Kamu Kurum ve Kuruluşlarının araç olarak kullanılması) ve 5607 sayılı kanuna muhalefetten yürütülen adli tahkikat kapsamında yakalanarak gözaltına alınan Kırgız ve Özbek vatandaşı 2 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca haklarında adli kontrol kararı verildi. Otogar karşısında durdurulan bir araçta yapılan aramada, 1 adet el yapımı tabanca ve 15 adet mermi ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak yakalanan 1şüpheli yakalanmış olup, hakkında 6136 sayılı kanuna muhalefetten adli işlem yapıldı.
Ordu Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar neticesinde piyasa değeri yaklaşık 1.500.000 TL olan r ilaçlar ele geçirildi.

Ordu Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar neticesinde piyasa değeri yaklaşık 1.500.000 TL olan r ilaçlar ele geçirildi.
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Nitelikli Dolandırıcılık (Kamu Kurum ve Kuruluşlarının araç olarak kullanılması) suçuna yönelik yaptıkları çalışmaları neticesinde; Polis uygulama ve kontrol noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada;135 adet şeker hastalığı tedavisinde kullanılan ilaç, 8 adet nöroloji hastalığının tedavisinde kullanılan ilaç, 5 adet parkinson hastalığı tedavisinde kullanılan ilaç, 19 adet Hormon tedavisinde kullanılan ilaç, 2 adet böbrek yetmezliği hastalığında kullanılan ilaç, 17 adet kanser hastalığı tedavisinde kullanılan Reçetesiz ve Faturasız piyasa değeri yaklaşık 1.500.000 TL olan ilaç ele geçirildi.
Nitelikli Dolandırıcılık (Kamu Kurum ve Kuruluşlarının araç olarak kullanılması) ve 5607 sayılı kanuna muhalefetten yürütülen adli tahkikat kapsamında yakalanarak gözaltına alınan Kırgız ve Özbek vatandaşı 2 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca haklarında adli kontrol kararı verildi.
Otogar karşısında durdurulan bir araçta yapılan aramada, 1 adet el yapımı tabanca ve 15 adet mermi ele geçirildi.
Konu ile ilgili olarak yakalanan 1şüpheli yakalanmış olup, hakkında 6136 sayılı kanuna muhalefetten adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.