İKİZCE 24 DERSLİKLİ LİSEYE KAVUŞTU

Eğitim 27.02.2018 - 13:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3374+ kez okundu.
 

İKİZCE 24 DERSLİKLİ LİSEYE KAVUŞTU

Ordu ilinin geleceğine yön veren yatırımları hayata geçirmeye devam eden Başkan Enver Yılmaz, İkizce ilçesinde hizmet vermeye başlayan Büyükşehir Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Ordu ilinin geleceğine yön veren yatırımları hayata geçirmeye devam eden Başkan Enver Yılmaz, İkizce ilçesinde hizmet vermeye başlayan Büyükşehir Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Eğitim ve öğretime olan desteklerinin süreceğine vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Yapımı için sözünü verdiğimiz lisemizi 24 derslikli olarak hizmete sunduk. İkizce ilçemiz, gerek binası gerekse çevre düzenlemesiyle birlikte güzel bir eğitim yuvasına kavuştu” dedi. BAŞKAN YILMAZ, “TÜM İMKÂNLARI SEFERBER ETTİK” Milletvekili Metin Gündoğdu, İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk ve beraberindekilerle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, İkizce’deki öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmesi için tüm imkânları seferber ettiklerini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, lise binasının tüm yapım işleri ile çevre düzenlemesinin bittiğini ve 2017-2018 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başladıklarını söyledi. “EĞİTİM VE ÖĞRETİME OLAN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK” Büyükşehir Belediyesi olarak, Ordu ilinin geleceğini inşa etmeye devam ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, “Yol, altyapı, yeşil alan ve kent estetiği çalışmalarımızın yanı sıra eğitim ve öğretime olan desteklerimiz devam ediyor. 18 derslikli olarak planladığımız ancak gelen talepler doğrultusunda 24 derslikli olacak şekilde yeniden projelendirdiğimiz İmam Hatip Lisemizi tamamlayarak hizmete sunduk. İkizce ilçemiz, gerek binası gerekse çevre düzenlemesiyle birlikte çok güzel bir eğitim yuvasına kavuştu” diye konuştu. “6 DÖNÜMLÜK ALANA İNŞA EDİLDİ” Projenin 6 dönümlük bir alana inşa edildiğini söyleyen Başkan Yılmaz, “İkizce ilçemizin güzel bir yerinde, meslek yüksekokulunun hemen yanında bulunan 6 dönümlük alana inşa ettiğimiz lisemiz 24 derslik, 1 adet laboratuvar, 1 adet bilgisayar odası, bay ve bayan mescit ve şadırvan, 2 öğretmenler odası, rehberlik odası ve 6 adet yönetici odasından oluşmaktadır” şeklinde konuştu. Ziyarette liseyi gezerek yetkililerden bilgi alan Başkan Enver Yılmaz, öğrencilerle de günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.  
Ordu ilinin geleceğine yön veren yatırımları hayata geçirmeye devam eden Başkan Enver Yılmaz, İkizce ilçesinde hizmet vermeye başlayan Büyükşehir Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Ordu ilinin geleceğine yön veren yatırımları hayata geçirmeye devam eden Başkan Enver Yılmaz, İkizce ilçesinde hizmet vermeye başlayan Büyükşehir Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Eğitim ve öğretime olan desteklerinin süreceğine vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Yapımı için sözünü verdiğimiz lisemizi 24 derslikli olarak hizmete sunduk. İkizce ilçemiz, gerek binası gerekse çevre düzenlemesiyle birlikte güzel bir eğitim yuvasına kavuştu” dedi.

BAŞKAN YILMAZ, “TÜM İMKÂNLARI SEFERBER ETTİK”

Milletvekili Metin Gündoğdu, İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk ve beraberindekilerle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, İkizce’deki öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmesi için tüm imkânları seferber ettiklerini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, lise binasının tüm yapım işleri ile çevre düzenlemesinin bittiğini ve 2017-2018 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

“EĞİTİM VE ÖĞRETİME OLAN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Büyükşehir Belediyesi olarak, Ordu ilinin geleceğini inşa etmeye devam ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, “Yol, altyapı, yeşil alan ve kent estetiği çalışmalarımızın yanı sıra eğitim ve öğretime olan desteklerimiz devam ediyor. 18 derslikli olarak planladığımız ancak gelen talepler doğrultusunda 24 derslikli olacak şekilde yeniden projelendirdiğimiz İmam Hatip Lisemizi tamamlayarak hizmete sunduk. İkizce ilçemiz, gerek binası gerekse çevre düzenlemesiyle birlikte çok güzel bir eğitim yuvasına kavuştu” diye konuştu.

“6 DÖNÜMLÜK ALANA İNŞA EDİLDİ”

Projenin 6 dönümlük bir alana inşa edildiğini söyleyen Başkan Yılmaz, “İkizce ilçemizin güzel bir yerinde, meslek yüksekokulunun hemen yanında bulunan 6 dönümlük alana inşa ettiğimiz lisemiz 24 derslik, 1 adet laboratuvar, 1 adet bilgisayar odası, bay ve bayan mescit ve şadırvan, 2 öğretmenler odası, rehberlik odası ve 6 adet yönetici odasından oluşmaktadır” şeklinde konuştu.

Ziyarette liseyi gezerek yetkililerden bilgi alan Başkan Enver Yılmaz, öğrencilerle de günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.