İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

Sağlık 17.12.2020 - 16:32, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2808+ kez okundu.
 

İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Şehir Hastanesinin ihale müjdesini verdi!

AK Parti Ordu Milletvekilii  Metin Gündoğdu Şehir Hastanesinin ihale müjdesini verdi! AK Parti Ordu Milletvekilimiz Metin Gündoğdu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ordu’muzdaki sağlık hizmetlerini daha üst boyuta taşıyacak ve hemşehrilerimizin taleplerine en iyi şekilde cevap verecek olan Ordu Şehir Hastanemizin ihale tarihi, 24 ve 25  Aralık olarak açıklandı. 274 bin metrekarelik alana 900 yataklı olarak inşa edilecek olan hastanemiz Ordulu hemşehrilerimize hayırlı olsun. İlimizden Desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya teşekkür ediyorum.” Dedi.   
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Şehir Hastanesinin ihale müjdesini verdi!
AK Parti Ordu Milletvekilii  Metin Gündoğdu Şehir Hastanesinin ihale müjdesini verdi!
AK Parti Ordu Milletvekilimiz Metin Gündoğdu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ordu’muzdaki sağlık hizmetlerini daha üst boyuta taşıyacak ve hemşehrilerimizin taleplerine en iyi şekilde cevap verecek olan Ordu Şehir Hastanemizin ihale tarihi, 24 ve 25  Aralık olarak açıklandı.
274 bin metrekarelik alana 900 yataklı olarak inşa edilecek olan hastanemiz Ordulu hemşehrilerimize hayırlı olsun.
İlimizden Desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya teşekkür ediyorum.” Dedi. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.