İÇME SUYU HATTI İNŞA EDİLİYOR

13.07.2018 - 14:56, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3035+ kez okundu.
 

İÇME SUYU HATTI İNŞA EDİLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Altınordu ilçesi Civil Irmağı çevresinde içme suyu hattı inşa ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Altınordu ilçesi Civil Irmağı çevresinde içme suyu hattı inşa ediyor. Yeni yapılaşan ve içme suyu hattı bulunmayan mevkide vatandaşların ihtiyacını karşılamak için hummalı bir çalışma yürüten ekipler, bölgeye 3 bin 496 metre içme suyu hattı kazandıracak. OSKİ İHTİYAÇ DUYULAN NOKTALARA HİZMET GÖTÜRÜYOR Ordu genelinde su ve kanalizasyona yönelik topyekûn bir çalışma sürdüren OSKİ, ihtiyaç duyulan noktalara hizmet götürmeye devam ediyor. Ekipler, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen şehirlerarası otobüs terminali ile çevre yolunun şehre giriş kavşağının bulunduğu Civil Irmağı’nın doğusunda içme suyu hattı inşa ediyor. 3 BİN 496 METRE HAT İNŞA EDİLECEK Çalışmalar sonunda bölgede 3 bin 496 metre içme suyu hattı oluşturacak ekipler, imalatın 2 bin 70 metresini tamamladı. Ekipler çalışmaları kısa sürede tamamlayarak vatandaşlara ihtiyaç duyulan temiz ve sağlıklı içme suyunu sunmayı amaçlıyor. ESKİPAZAR VE KARACAÖMER MAHALLESİ’NE DE İÇME SUYU SAĞLAYACAK Kısa sürede imalatı tamamlanacak olan içme suyu hattının ilerleyen dönemlerde Eskipazar ve Karacaömer Mahallesi’nin ana içme suyu hattı hâline gelmesi planlanıyor. Şu anda keson kuyular vesilesiyle içme suyu ihtiyacı giderilen mahalleler, yapılan arıtma tesisi vasıtasıyla temizlenen içme suyuna kavuşmuş olacak.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Altınordu ilçesi Civil Irmağı çevresinde içme suyu hattı inşa ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Altınordu ilçesi Civil Irmağı çevresinde içme suyu hattı inşa ediyor.
Yeni yapılaşan ve içme suyu hattı bulunmayan mevkide vatandaşların ihtiyacını karşılamak için hummalı bir çalışma yürüten ekipler, bölgeye 3 bin 496 metre içme suyu hattı kazandıracak.
OSKİ İHTİYAÇ DUYULAN NOKTALARA HİZMET GÖTÜRÜYOR
Ordu genelinde su ve kanalizasyona yönelik topyekûn bir çalışma sürdüren OSKİ, ihtiyaç duyulan noktalara hizmet götürmeye devam ediyor. Ekipler, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen şehirlerarası otobüs terminali ile çevre yolunun şehre giriş kavşağının bulunduğu Civil Irmağı’nın doğusunda içme suyu hattı inşa ediyor.
3 BİN 496 METRE HAT İNŞA EDİLECEK
Çalışmalar sonunda bölgede 3 bin 496 metre içme suyu hattı oluşturacak ekipler, imalatın 2 bin 70 metresini tamamladı. Ekipler çalışmaları kısa sürede tamamlayarak vatandaşlara ihtiyaç duyulan temiz ve sağlıklı içme suyunu sunmayı amaçlıyor.
ESKİPAZAR VE KARACAÖMER MAHALLESİ’NE DE İÇME SUYU SAĞLAYACAK
Kısa sürede imalatı tamamlanacak olan içme suyu hattının ilerleyen dönemlerde Eskipazar ve Karacaömer Mahallesi’nin ana içme suyu hattı hâline gelmesi planlanıyor. Şu anda keson kuyular vesilesiyle içme suyu ihtiyacı giderilen mahalleler, yapılan arıtma tesisi vasıtasıyla temizlenen içme suyuna kavuşmuş olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.