İBRAHİM SADRİ MEST ETTİ

Kültür 14.04.2022 - 00:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3877+ kez okundu.
 

İBRAHİM SADRİ MEST ETTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan’ın 11. gününde Tiyatro Oyuncusu, Yönetmen ve Şair İbrahim Sadri’yi Ordulular ile buluşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan’ın 11. gününde Tiyatro Oyuncusu, Yönetmen ve Şair İbrahim Sadri’yi Ordulular ile buluşturdu. Tasavvuf konserleri, konferanslar, müzikli söyleşiler, çocuk etkinlikleri gibi çeşitli programlarla Ramazan ayını dolu dolu geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi şiir dinletisi ile vatandaşları bir araya getirdi. Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen dinletide Tiyatro Oyuncusu, Yönetmen ve Şair İbrahim Sadri; Sezai Karakoç, Cahit Zarifoğlu, Nurullah Genç ve Abdurrahim Karakoç gibi değerli isimlerin şiirlerini ve kendi şiirlerini seslendirdi. Sadri’nin performansı izleyicilerden büyük alkış aldı. Şair İbrahim Sadri ilginin yoğun olduğu programda, “Mübarek Ramazan ayının güzel gecesinde bizi sizlerle buluşturan Hilmi abime en içten şükranlarımı sunuyorum. Asıl teşekkürü yine dinleyicilerime sunuyorum. O kadar çok yapılacak şey varken gelip burada bizimle olmayı tercih ettiniz” dedi. “MUHTEŞEM BİR GECEYDİ” Program sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Şair İbrahim Sadri’ye çiçek takdim etti. Bir konuşma da gerçekleştiren Başkan Güler, “Gerçekten muhteşem bir geceydi. İbrahim Sadri Bey zor yılların insanıydı. Şu an da bu salondaki çoğu kişiye şiirleriyle, sanatıyla, cesaretiyle rol model olacak. Size çok teşekkür ediyorum” şeklindi konuştu. Vali Sonel ise İbrahim Sadri gibi değerli isimleri Ordulularla buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini sundu.   
Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan’ın 11. gününde Tiyatro Oyuncusu, Yönetmen ve Şair İbrahim Sadri’yi Ordulular ile buluşturdu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan’ın 11. gününde Tiyatro Oyuncusu, Yönetmen ve Şair İbrahim Sadri’yi Ordulular ile buluşturdu.
Tasavvuf konserleri, konferanslar, müzikli söyleşiler, çocuk etkinlikleri gibi çeşitli programlarla Ramazan ayını dolu dolu geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi şiir dinletisi ile vatandaşları bir araya getirdi.
Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen dinletide Tiyatro Oyuncusu, Yönetmen ve Şair İbrahim Sadri; Sezai Karakoç, Cahit Zarifoğlu, Nurullah Genç ve Abdurrahim Karakoç gibi değerli isimlerin şiirlerini ve kendi şiirlerini seslendirdi. Sadri’nin performansı izleyicilerden büyük alkış aldı.
Şair İbrahim Sadri ilginin yoğun olduğu programda, “Mübarek Ramazan ayının güzel gecesinde bizi sizlerle buluşturan Hilmi abime en içten şükranlarımı sunuyorum. Asıl teşekkürü yine dinleyicilerime sunuyorum. O kadar çok yapılacak şey varken gelip burada bizimle olmayı tercih ettiniz” dedi.
“MUHTEŞEM BİR GECEYDİ”
Program sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Şair İbrahim Sadri’ye çiçek takdim etti.
Bir konuşma da gerçekleştiren Başkan Güler, “Gerçekten muhteşem bir geceydi. İbrahim Sadri Bey zor yılların insanıydı. Şu an da bu salondaki çoğu kişiye şiirleriyle, sanatıyla, cesaretiyle rol model olacak. Size çok teşekkür ediyorum” şeklindi konuştu.
Vali Sonel ise İbrahim Sadri gibi değerli isimleri Ordulularla buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini sundu. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.