'HİZMETE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM'

Gündem 01.02.2022 - 22:01, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3841+ kez okundu.
 

'HİZMETE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM'

Yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından tedavi ve nekahet sürecini tamamlayarak görevine dönen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, tüm hemşehrileri ile birlikte dua ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.

Yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından tedavi ve nekahet sürecini tamamlayarak görevine dönen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, tüm hemşehrileri ile birlikte dua ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.  Başkan Aşkın Tören, güne bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunarak başladı. BAŞKAN AŞKIN TÖREN’DEN VALİ SONEL’E NEZAKET ZİYARETİ Bir süredir online toplantılar ve telefon talimatlarıyla hiç ara vermeden yürüttüğü Belediye hizmetlerini bizzat makamına gelerek devam ettiren Başkan Tören, mesaisinin ilk gününde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Güne Ordu Valisi Tuncay Sonel’i ziyaret ederek başlayan Tören, Vali Sonel ile ilçe genelindeki tamamlanan çalışmalar, devam eden yatırımlar ve hayata geçirilecek projeler ile ilgili istişarelerde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sonel, Başkan Aşkın Tören’in sağlığına kavuşarak tekrar görevinin başına dönmesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Başkan Tören ise, ilgi alakaları ve destekleri sebebiyle Vali Sonel’e teşekkür etti. BAŞKAN TÖREN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan’ı da makamında ziyaret eden Başkan Tören, bir süre önce covid-19 testi pozitif çıkan ve tedavi sürecini tamamlayarak görevine dönen Kaymakam Karahan’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Altınordu genelinde belediye tarafından yürütülen hizmet ve çalışmaların da istişare edildiği ziyarette Kaymakam Karahan, Başkan Tören’e teşekkür ederek başarılı hizmet ve çalışmalarının devamını diledi. Başkan Tören’in ziyaretlerindeki son durağı ise AK Parti İl Başkanlığı oldu. AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Başkan Tören, karşılıklı istişarelerin yapıldığı ziyaretin ardından çalışmalarını Belediyeden sürdürdü. BAŞKAN TÖREN’DEN TEŞEKKÜR Ziyaretlerinin ardından makamında Başkan Yardımcıları ve belediye yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Tören, “kaldığımız yerden daha büyük bir aşkla daha büyük bir azimle şehrimiz ve hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Belediye hizmetlerini talimatları doğrultusunda hiçbir şekilde aksaklığa meydan vermeden yürüten çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Tören hemşehrilerine de mesaj verdi. Tedavi sürecinde arayan soran sosyal medya yoluyla ulaşan mesaj yayımlayan dua ve desteklerini esirgemeyen ve iyi dileklerini ileten herkese minnettar olduğunu belirten Başkan Tören, “tedavi sürecim de gerek mesajlarıyla gerek içten duaları ve iyi dilekleriyle varlıklarından daima güç aldığım hemşehrilerime, desteklerini esirgemeyen devlet büyüklerimize, Milletvekillerimize, İdarecilerimize, Kamu Kurum ve kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine, gönül ve kader birliği yaptığımız yol ve dava arkadaşlarıma, sivil toplum kuruluşlarına ve ülkemizin dört bir köşesinden arayan soran vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız, varlığınız ve birliğimiz daim olsun, hepinize minnettarım. Herkese sağlık ve esenlikler diliyorum” ifadeleri ile teşekkür etti.    
Yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından tedavi ve nekahet sürecini tamamlayarak görevine dönen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, tüm hemşehrileri ile birlikte dua ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.

Yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından tedavi ve nekahet sürecini tamamlayarak görevine dönen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, tüm hemşehrileri ile birlikte dua ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.  Başkan Aşkın Tören, güne bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunarak başladı.

BAŞKAN AŞKIN TÖREN’DEN VALİ SONEL’E NEZAKET ZİYARETİ

Bir süredir online toplantılar ve telefon talimatlarıyla hiç ara vermeden yürüttüğü Belediye hizmetlerini bizzat makamına gelerek devam ettiren Başkan Tören, mesaisinin ilk gününde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Güne Ordu Valisi Tuncay Sonel’i ziyaret ederek başlayan Tören, Vali Sonel ile ilçe genelindeki tamamlanan çalışmalar, devam eden yatırımlar ve hayata geçirilecek projeler ile ilgili istişarelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sonel, Başkan Aşkın Tören’in sağlığına kavuşarak tekrar görevinin başına dönmesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Başkan Tören ise, ilgi alakaları ve destekleri sebebiyle Vali Sonel’e teşekkür etti.

BAŞKAN TÖREN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan’ı da makamında ziyaret eden Başkan Tören, bir süre önce covid-19 testi pozitif çıkan ve tedavi sürecini tamamlayarak görevine dönen Kaymakam Karahan’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Altınordu genelinde belediye tarafından yürütülen hizmet ve çalışmaların da istişare edildiği ziyarette Kaymakam Karahan, Başkan Tören’e teşekkür ederek başarılı hizmet ve çalışmalarının devamını diledi.

Başkan Tören’in ziyaretlerindeki son durağı ise AK Parti İl Başkanlığı oldu. AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Başkan Tören, karşılıklı istişarelerin yapıldığı ziyaretin ardından çalışmalarını Belediyeden sürdürdü.

BAŞKAN TÖREN’DEN TEŞEKKÜR

Ziyaretlerinin ardından makamında Başkan Yardımcıları ve belediye yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Tören, “kaldığımız yerden daha büyük bir aşkla daha büyük bir azimle şehrimiz ve hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Belediye hizmetlerini talimatları doğrultusunda hiçbir şekilde aksaklığa meydan vermeden yürüten çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Tören hemşehrilerine de mesaj verdi.

Tedavi sürecinde arayan soran sosyal medya yoluyla ulaşan mesaj yayımlayan dua ve desteklerini esirgemeyen ve iyi dileklerini ileten herkese minnettar olduğunu belirten Başkan Tören, “tedavi sürecim de gerek mesajlarıyla gerek içten duaları ve iyi dilekleriyle varlıklarından daima güç aldığım hemşehrilerime, desteklerini esirgemeyen devlet büyüklerimize, Milletvekillerimize, İdarecilerimize, Kamu Kurum ve kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine, gönül ve kader birliği yaptığımız yol ve dava arkadaşlarıma, sivil toplum kuruluşlarına ve ülkemizin dört bir köşesinden arayan soran vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız, varlığınız ve birliğimiz daim olsun, hepinize minnettarım. Herkese sağlık ve esenlikler diliyorum” ifadeleri ile teşekkür etti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.