HİZMETE GİRDİ

Gündem 19.02.2019 - 16:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3440+ kez okundu.
 

HİZMETE GİRDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Korgan’ın pazar alanı ihtiyacını karşılamak amacıyla yapımı gerçekleştirilen “Kapalı Halk Pazar Projesi” hizmete sunuldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Korgan’ın pazar alanı ihtiyacını karşılamak amacıyla yapımı gerçekleştirilen “Kapalı Halk Pazar Projesi” hizmete sunuldu. Modern bir pazar yerini halkın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Engin Tekintaş, “Hem pazarcı esnafımız hem de alışveriş yapan vatandaşlarımız konforlu bir ortama kavuşturuldu” dedi. KONFORLU BİR ORTAM OLUŞTURULDU “Kapalı Halk Pazarı”nın mevsim şartlarına uygun olarak tasarlandığını ifade eden Başkan Tekintaş, “Korgan ilçemizde bulunan mevcut pazar alanı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap veremiyordu. Büyükşehir Belediyemiz bu eksikliğin giderilmesi adına gerekli çalışmaları yaparak mevsim şartlarına uygun olacak şekilde kışın soğuk ve çamurdan, yazın ise toz ve sıcaktan korunabilecek bir ortamı halkımızın hizmetine sundu. Yapılan çalışma ile hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın her türlü pazar alışverişini geniş ve ferah bir ortamda rahatça yapabilmesi sağlanmış oldu. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu. ZABITA EKİPLERİ TARAFINDAN DENETLENECEK Toplam 2 bin 250 m2 alan üzerine inşa edilen “Kapalı Halk Pazarı” içerisinde 66 adet tezgâh, bay ve bayan tuvaleti, şadırvan, mescit, bebek bakım odası ve zabıta odası yer alıyor. 24 saat zabıta ekipleri tarafından denetlenen pazar yeri alanında alışverişlerini yapan vatandaşların yorgunluklarını atabilecekleri bir de kafeterya bulunuyor.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Korgan’ın pazar alanı ihtiyacını karşılamak amacıyla yapımı gerçekleştirilen “Kapalı Halk Pazar Projesi” hizmete sunuldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Korgan’ın pazar alanı ihtiyacını karşılamak amacıyla yapımı gerçekleştirilen “Kapalı Halk Pazar Projesi” hizmete sunuldu.

Modern bir pazar yerini halkın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Engin Tekintaş, “Hem pazarcı esnafımız hem de alışveriş yapan vatandaşlarımız konforlu bir ortama kavuşturuldu” dedi.

KONFORLU BİR ORTAM OLUŞTURULDU

“Kapalı Halk Pazarı”nın mevsim şartlarına uygun olarak tasarlandığını ifade eden Başkan Tekintaş, “Korgan ilçemizde bulunan mevcut pazar alanı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap veremiyordu. Büyükşehir Belediyemiz bu eksikliğin giderilmesi adına gerekli çalışmaları yaparak mevsim şartlarına uygun olacak şekilde kışın soğuk ve çamurdan, yazın ise toz ve sıcaktan korunabilecek bir ortamı halkımızın hizmetine sundu. Yapılan çalışma ile hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın her türlü pazar alışverişini geniş ve ferah bir ortamda rahatça yapabilmesi sağlanmış oldu. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

ZABITA EKİPLERİ TARAFINDAN DENETLENECEK

Toplam 2 bin 250 m2 alan üzerine inşa edilen “Kapalı Halk Pazarı” içerisinde 66 adet tezgâh, bay ve bayan tuvaleti, şadırvan, mescit, bebek bakım odası ve zabıta odası yer alıyor. 24 saat zabıta ekipleri tarafından denetlenen pazar yeri alanında alışverişlerini yapan vatandaşların yorgunluklarını atabilecekleri bir de kafeterya bulunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.