HİLMİ GÜLER GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURUYOR

Gündem 23.08.2019 - 16:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3441+ kez okundu.
 

HİLMİ GÜLER GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURUYOR

Halkla iç içe bir belediye başkanlığı misyonu çizerek farklı yönetim modeli ile dikkatleri üzerine çeken Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, düzenlediği halk günü programları ile vatandaşlarla gönül bağını kuvvetlendiriyor.

Halkla iç içe bir belediye başkanlığı misyonu çizerek farklı yönetim modeli ile dikkatleri üzerine çeken Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, düzenlediği halk günü programları ile vatandaşlarla gönül bağını kuvvetlendiriyor. Saat 16.00 ile 17.00 saatleri arasında Meclis Salonunda vatandaşlarla bir araya gelerek taleplere anında cevap veren ve not aldığı sorunlara hemen çözüm için harekete geçen Başkan Güler, vatandaşların mutlu ayrılmasını sağlıyor. Ekibiyle birlikte vatandaşları birebir dinleyen Başkan Güler, “Büyükşehir Belediyesi olarak kapılarımızı sonuna kadar halka açtık. Millet laf değil çözüm istiyor. Vatandaşlarımızı sorunlarını çözerek uğurluyoruz. Buradan mutlu ayrılıyorlar. Halkımızla sıcak, samimi bir ortamda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. “BELEDİYE HALKIN KURUMU” Belediyelerin halka hizmet vermek için kurulan kurumlar olduğuna dikkat çeken Başkan Güler, “Belediye halka hizmet vermek için kurulan bir kurum. Biz kapılarımızı sonuna kadar halka açtık. Her gün hiçbir randevu almadan görüşmek isteyen herkes buraya ister yalnız isterse ailesiyle gelerek taleplerini bize iletiyor. Bizde Meclis Salonunda onları ağırlıyoruz. Onlarla tek tek görüşerek bütün ekibimizle notlarımızı ve telefon numaralarını alarak dosyalarını tutuyor, anında ilgili arkadaşları da çağırarak çözüm üretiyoruz. Sistemi tam tersine çevirdik konun muhataplarını vatandaşların ayağına getiriyoruz. Geliyorlar, konuşuyoruz ve sorunlarını çözerek gönderiyoruz. Vatandaşlarımız mutlu ayrılıyor” diye konuştu. “MİLLET LAF DEĞİL ÇÖZÜM İSTİYOR” Vatandaşların artık laf değil çözüm beklediğini söyleyen Başkan Güler, “Vatandaşlarımız bizden onlarla iç içe olmamızı, aynı dilden konuşmamızı, aynı kaderi paylaşmamızı bekliyor. Millet laf değil çözüm istiyor. Bu görüşmelerde karşılıklı birbirimizi anlamamız en büyük kazancımız oluyor. Vatandaşlarımızla aynı seviyedeyiz. Hiç alttan ya da üstten bakmak yok. İkramlarımızla, sıcak samimi bir ortamda halkımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
Halkla iç içe bir belediye başkanlığı misyonu çizerek farklı yönetim modeli ile dikkatleri üzerine çeken Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, düzenlediği halk günü programları ile vatandaşlarla gönül bağını kuvvetlendiriyor.

Halkla iç içe bir belediye başkanlığı misyonu çizerek farklı yönetim modeli ile dikkatleri üzerine çeken Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, düzenlediği halk günü programları ile vatandaşlarla gönül bağını kuvvetlendiriyor. Saat 16.00 ile 17.00 saatleri arasında Meclis Salonunda vatandaşlarla bir araya gelerek taleplere anında cevap veren ve not aldığı sorunlara hemen çözüm için harekete geçen Başkan Güler, vatandaşların mutlu ayrılmasını sağlıyor.

Ekibiyle birlikte vatandaşları birebir dinleyen Başkan Güler, “Büyükşehir Belediyesi olarak kapılarımızı sonuna kadar halka açtık. Millet laf değil çözüm istiyor. Vatandaşlarımızı sorunlarını çözerek uğurluyoruz. Buradan mutlu ayrılıyorlar. Halkımızla sıcak, samimi bir ortamda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“BELEDİYE HALKIN KURUMU”

Belediyelerin halka hizmet vermek için kurulan kurumlar olduğuna dikkat çeken Başkan Güler, “Belediye halka hizmet vermek için kurulan bir kurum. Biz kapılarımızı sonuna kadar halka açtık. Her gün hiçbir randevu almadan görüşmek isteyen herkes buraya ister yalnız isterse ailesiyle gelerek taleplerini bize iletiyor. Bizde Meclis Salonunda onları ağırlıyoruz. Onlarla tek tek görüşerek bütün ekibimizle notlarımızı ve telefon numaralarını alarak dosyalarını tutuyor, anında ilgili arkadaşları da çağırarak çözüm üretiyoruz. Sistemi tam tersine çevirdik konun muhataplarını vatandaşların ayağına getiriyoruz. Geliyorlar, konuşuyoruz ve sorunlarını çözerek gönderiyoruz. Vatandaşlarımız mutlu ayrılıyor” diye konuştu.

“MİLLET LAF DEĞİL ÇÖZÜM İSTİYOR”

Vatandaşların artık laf değil çözüm beklediğini söyleyen Başkan Güler, “Vatandaşlarımız bizden onlarla iç içe olmamızı, aynı dilden konuşmamızı, aynı kaderi paylaşmamızı bekliyor. Millet laf değil çözüm istiyor. Bu görüşmelerde karşılıklı birbirimizi anlamamız en büyük kazancımız oluyor. Vatandaşlarımızla aynı seviyedeyiz. Hiç alttan ya da üstten bakmak yok. İkramlarımızla, sıcak samimi bir ortamda halkımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.