HİCRAN YILMAZ GÖREVİNE BAŞLADI

Sağlık 21.12.2021 - 16:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2738+ kez okundu.
 

HİCRAN YILMAZ GÖREVİNE BAŞLADI

Ordu Devlet Hastanesi’nde bir süre önce görevinden alınan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hicran Yılmaz, mahkeme kararı ile görevine döndü.

Ordu Devlet Hastanesi’nde bir süre önce görevinden alınan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hicran Yılmaz, mahkeme kararı ile görevine döndü. Yılmaz, görevine başladı. Hicran Yılmaz, Ağustos ayında görevinden alınarak yerine Zeynep Özcanlı atanmıştı. Sözleşme süresi dolmadan görevden alındığını erekçe göstererek Bakanlık hakkında Ordu  İdare Mahkemesi’nde dava açmıştı. Ordu İdare Mahkemesi Hicran Yılmaz’ı sözleşmesi bitim tarihine kadar görevine iade kararı verdi. Ordu Devlet Hastanesi kurumsal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “ Ordu Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz, Hicran Yılmaz'a görevinde başarılar dileriz.” İfadelerini kullandı.  
Ordu Devlet Hastanesi’nde bir süre önce görevinden alınan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hicran Yılmaz, mahkeme kararı ile görevine döndü.

Ordu Devlet Hastanesi’nde bir süre önce görevinden alınan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hicran Yılmaz, mahkeme kararı ile görevine döndü. Yılmaz, görevine başladı.
Hicran Yılmaz, Ağustos ayında görevinden alınarak yerine Zeynep Özcanlı atanmıştı. Sözleşme süresi dolmadan görevden alındığını erekçe göstererek Bakanlık hakkında Ordu  İdare Mahkemesi’nde dava açmıştı. Ordu İdare Mahkemesi Hicran Yılmaz’ı sözleşmesi bitim tarihine kadar görevine iade kararı verdi.
Ordu Devlet Hastanesi kurumsal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “
Ordu Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz, Hicran Yılmaz'a görevinde başarılar dileriz.” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.