HİBE ALMAYA HAK KAZANDILAR

Eğitim 29.12.2021 - 01:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2991+ kez okundu.
 

HİBE ALMAYA HAK KAZANDILAR

2020 yılı ERASMUS + Programları Ana Eylem 1 ve Ana Eylem 2 alanında geçen sene 7 proje toplam 237.914,00 Avro hibe almışken 2021 yılı ERASMUS+ Programları Ana Eylem 1 ve Ana Eylem 2 alanında 2021 çağrısı birinci döneminde il genelinde 58 başvurudan, 8 projemiz 508.099,00 Avro hibe almaya hak kazanmıştır.

AB içinde hareketlilik ve ortaklıklar için önemli fırsatlar sunan Erasmus+ Programı, kuşkusuz, kişilerin gelişimiyle doğrudan bağlantılı olan sosyal alışkanlıklarının şekillenmesinde en önemli etkenlerden biridir. Program, Bakanlığımızın 2023 eğitim hedeflerine ulaşılmasına katkı sağlaması açısından ayrı bir önem taşımaktadır. Yine Bakanlığımızın hedefleri doğrultusunda bireysel ve kurumsal gelişimi sağlamak için çaba harcamak çok önemlidir. Birlikte çalışma fikri, Erasmus+ Programı kapsamında yapılan projeler ile günlük hayatımızda daha anlaşılır hâle gelmektedir.  2020 yılı ERASMUS + Programları Ana Eylem 1 ve Ana Eylem 2 alanında geçen sene 7 proje toplam 237.914,00 Avro hibe almışken 2021 yılı ERASMUS+ Programları Ana Eylem 1 ve Ana Eylem 2 alanında 2021 çağrısı birinci döneminde il genelinde 58 başvurudan, 8 projemiz 508.099,00 Avro hibe almaya hak kazanmıştır. ERASMUS+ Programı Ana Eylem 1 -KA122 OKUL kapsamında ilimiz genelinde toplamda 4 proje, ERASMUS+ Programı Ana Eylem  1 -KA122 MESLEKİ kapsamında ilimiz genelinde toplamda 2 proje, ERASMUS+ Programı Ana Eylem 2 -KA210 ve KA 220 OKUL kapsamında ilimiz genelinde toplamda 2 proje hibe almaya hak kazandı. Ayrıca 2021 yılı Erasmus+ Okul Eğitimi ve Mesleki Eğitim Alanında Erasmus Akreditasyonuna Sahip Kuruluşlar için Öğrenici ve Personel Hareketliliği başvurularına ilişkin hibe tahsis süreci tamamlanmıştır. İlimiz Okul Eğitimi Alanında 116.910,00; Mesleki Eğitim Alanında  107.906,00 olmak üzere toplam 224.816,00 Avro hibe adı. İlimizde yapılan çalışmalarla bilim insanlarının yetiştirilebilmesi amacıyla öğrencilerimizin daha fazla deney ve araştırma yapabilmeleri için büyük bir azim ve inançla mücadele ediyoruz. 19 ilçemizde proje sevdalısı öğretmenlerimize yönelik bilgilendirme toplantıları ve atölye çalışmaları düzenliyoruz. Ülkemizin geleceği olan ve bize emanet edilen öğrencilerimizi en iyi şartlarda ve geleceği inşa edecek güçte yetiştirmek en büyük hedefimizdir. Millî değerlerini anlamış, özümsemiş ve kendini yetiştirmeyi başarmış, benliğini unutmayan ama medeniyeti, teknolojiyi hiç korkmadan alan ve kullanan bir nesil yetiştirmek hepimizin amacıdır. Nitelikli eğitim, sonuç olarak; değer, iş, huzur üreten bir işleyiştir. Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak, İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerimiz, okullarımız, okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte daha iyi bir gelecek kurma sevdasıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün olanaklarımız, bu sevda için seferber edilmiş durumdadır. Maddi kaynaklarımız, proje çalışmalarımız, bütün çalışanlarımız bu kutsal emanetin çok kıymetli parçasıdır.  Ordu Millî Eğitim ailesi olarak, eğitim kenti Ordu'muzda, öğretmenlerimizle beraber kazandığımız başarılar gurur tablosudur. Bu gurur tablosunda emeği geçen İlçe Millî Eğitim Müdürlerimize, Şube Müdürlerimize, okul yönetimlerimize, öğretmenlerimize ve danışmanlık görevini yürüten tüm ekibimize gösterdikleri gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.      
2020 yılı ERASMUS + Programları Ana Eylem 1 ve Ana Eylem 2 alanında geçen sene 7 proje toplam 237.914,00 Avro hibe almışken 2021 yılı ERASMUS+ Programları Ana Eylem 1 ve Ana Eylem 2 alanında 2021 çağrısı birinci döneminde il genelinde 58 başvurudan, 8 projemiz 508.099,00 Avro hibe almaya hak kazanmıştır.

AB içinde hareketlilik ve ortaklıklar için önemli fırsatlar sunan Erasmus+ Programı, kuşkusuz, kişilerin gelişimiyle doğrudan bağlantılı olan sosyal alışkanlıklarının şekillenmesinde en önemli etkenlerden biridir. Program, Bakanlığımızın 2023 eğitim hedeflerine ulaşılmasına katkı sağlaması açısından ayrı bir önem taşımaktadır. Yine Bakanlığımızın hedefleri doğrultusunda bireysel ve kurumsal gelişimi sağlamak için çaba harcamak çok önemlidir. Birlikte çalışma fikri, Erasmus+ Programı kapsamında yapılan projeler ile günlük hayatımızda daha anlaşılır hâle gelmektedir. 
2020 yılı ERASMUS + Programları Ana Eylem 1 ve Ana Eylem 2 alanında geçen sene 7 proje toplam 237.914,00 Avro hibe almışken 2021 yılı ERASMUS+ Programları Ana Eylem 1 ve Ana Eylem 2 alanında 2021 çağrısı birinci döneminde il genelinde 58 başvurudan, 8 projemiz 508.099,00 Avro hibe almaya hak kazanmıştır.
ERASMUS+ Programı Ana Eylem 1 -KA122 OKUL kapsamında ilimiz genelinde toplamda 4 proje, ERASMUS+ Programı Ana Eylem  1 -KA122 MESLEKİ kapsamında ilimiz genelinde toplamda 2 proje, ERASMUS+ Programı Ana Eylem 2 -KA210 ve KA 220 OKUL kapsamında ilimiz genelinde toplamda 2 proje hibe almaya hak kazandı.
Ayrıca 2021 yılı Erasmus+ Okul Eğitimi ve Mesleki Eğitim Alanında Erasmus Akreditasyonuna Sahip Kuruluşlar için Öğrenici ve Personel Hareketliliği başvurularına ilişkin hibe tahsis süreci tamamlanmıştır. İlimiz Okul Eğitimi Alanında 116.910,00; Mesleki Eğitim Alanında  107.906,00 olmak üzere toplam 224.816,00 Avro hibe adı.
İlimizde yapılan çalışmalarla bilim insanlarının yetiştirilebilmesi amacıyla öğrencilerimizin daha fazla deney ve araştırma yapabilmeleri için büyük bir azim ve inançla mücadele ediyoruz. 19 ilçemizde proje sevdalısı öğretmenlerimize yönelik bilgilendirme toplantıları ve atölye çalışmaları düzenliyoruz.
Ülkemizin geleceği olan ve bize emanet edilen öğrencilerimizi en iyi şartlarda ve geleceği inşa edecek güçte yetiştirmek en büyük hedefimizdir. Millî değerlerini anlamış, özümsemiş ve kendini yetiştirmeyi başarmış, benliğini unutmayan ama medeniyeti, teknolojiyi hiç korkmadan alan ve kullanan bir nesil yetiştirmek hepimizin amacıdır. Nitelikli eğitim, sonuç olarak; değer, iş, huzur üreten bir işleyiştir.
Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak, İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerimiz, okullarımız, okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte daha iyi bir gelecek kurma sevdasıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün olanaklarımız, bu sevda için seferber edilmiş durumdadır. Maddi kaynaklarımız, proje çalışmalarımız, bütün çalışanlarımız bu kutsal emanetin çok kıymetli parçasıdır. 
Ordu Millî Eğitim ailesi olarak, eğitim kenti Ordu'muzda, öğretmenlerimizle beraber kazandığımız başarılar gurur tablosudur. Bu gurur tablosunda emeği geçen İlçe Millî Eğitim Müdürlerimize, Şube Müdürlerimize, okul yönetimlerimize, öğretmenlerimize ve danışmanlık görevini yürüten tüm ekibimize gösterdikleri gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.