HEYET RAPOR SÜRESİ KISALDI

Sağlık 02.11.2018 - 11:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1935+ kez okundu.
 

HEYET RAPOR SÜRESİ KISALDI

Ordu Devlet Hastanesinde sağlık kurulu rapor alma süresi altı aydan on güne kadar düşürüldü.

Ordu Devlet Hastanesinde sağlık kurulu rapor alma süresi altı aydan on güne kadar düşürüldü. Sağlık kurulu raporlarının düzenlenmesinde yaklaşık altı aylık süreyi on güne kadar indirdiklerini belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Ordu Devlet Hastanemizde sağlık kurulu rapor düzenleme işlemleri randevu sistemi ile gerçekleşmekte ve haftanın her Perşembe günü engelli sağlık kurulu rapor hizmeti yürütülmektedir. Engelli sağlık rapor başvuruları randevusu aynı ay içerisinde verilerek, rapor sonuçlandırma işlemleri ve rapor teslim tarih süreci hastanın konsültasyon, ek tetkik istem durumuna göre değişebilmekle birlikte, genel olarak engelli sağlık kurulu rapor süresi en fazla on gün sürmektedir. Yürüyebilen ayaktan hastalara her gün randevu verilebilmekte olup, muayeneleri aynı gün içerisinde yapılabilmektedir. Ağır durumda olan ve yürüyemeyen hastalarımız için haftanın her Perşembe günü randevu oluşturarak, heyet muayeneleri gerçekleştiriyoruz. Her hafta bakılan engelli sayımız yaklaşık olarak ortalama 80-100 civarına ulaşıyor. Randevusuz düzenlenen ve müracaatları kabul edilen öğrenci raporları, silah ruhsatı raporları, gemi adamları raporları, silahlı-silahsız güvenlik raporlarları, evlilik raporları, evlat edinme raporları, vasi tayini raporları, yaş tahsisi raporları, atama raporları, koruyucu aile raporları, emniyet atama raporları, hakem-antrenörlük raporları ve üç hekim cihaz raporları düzenlenerek aynı gün içerisinde rapor sahiplerine teslim ediyoruz. Hastanemizde sağlık kurulu rapor düzenleme işlemlerini düzgün bir şekilde yürüterek, ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza en kısa sürede bu hizmeti vermek için maksimum gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımıza bu hizmeti en kısa sürede sunmak için fedakarca çalışan uzman hekimlerimize ve hastane yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.” 
Ordu Devlet Hastanesinde sağlık kurulu rapor alma süresi altı aydan on güne kadar düşürüldü.

Ordu Devlet Hastanesinde sağlık kurulu rapor alma süresi altı aydan on güne kadar düşürüldü.
Sağlık kurulu raporlarının düzenlenmesinde yaklaşık altı aylık süreyi on güne kadar indirdiklerini belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:
“Ordu Devlet Hastanemizde sağlık kurulu rapor düzenleme işlemleri randevu sistemi ile gerçekleşmekte ve haftanın her Perşembe günü engelli sağlık kurulu rapor hizmeti yürütülmektedir. Engelli sağlık rapor başvuruları randevusu aynı ay içerisinde verilerek, rapor sonuçlandırma işlemleri ve rapor teslim tarih süreci hastanın konsültasyon, ek tetkik istem durumuna göre değişebilmekle birlikte, genel olarak engelli sağlık kurulu rapor süresi en fazla on gün sürmektedir.
Yürüyebilen ayaktan hastalara her gün randevu verilebilmekte olup, muayeneleri aynı gün içerisinde yapılabilmektedir. Ağır durumda olan ve yürüyemeyen hastalarımız için haftanın her Perşembe günü randevu oluşturarak, heyet muayeneleri gerçekleştiriyoruz. Her hafta bakılan engelli sayımız yaklaşık olarak ortalama 80-100 civarına ulaşıyor.
Randevusuz düzenlenen ve müracaatları kabul edilen öğrenci raporları, silah ruhsatı raporları, gemi adamları raporları, silahlı-silahsız güvenlik raporlarları, evlilik raporları, evlat edinme raporları, vasi tayini raporları, yaş tahsisi raporları, atama raporları, koruyucu aile raporları, emniyet atama raporları, hakem-antrenörlük raporları ve üç hekim cihaz raporları düzenlenerek aynı gün içerisinde rapor sahiplerine teslim ediyoruz.
Hastanemizde sağlık kurulu rapor düzenleme işlemlerini düzgün bir şekilde yürüterek, ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza en kısa sürede bu hizmeti vermek için maksimum gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımıza bu hizmeti en kısa sürede sunmak için fedakarca çalışan uzman hekimlerimize ve hastane yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.