HERKES AVM'Yİ SORUYOR SAHİ AVM NE OLDU

Gündem 28.06.2019 - 18:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4284+ kez okundu.
 

HERKES AVM'Yİ SORUYOR SAHİ AVM NE OLDU

İki kez yüklenici firma değiştiren Ordu Park AVM proje alanı doğal göle dönüştü. Çevreye sivrisinek yayan alanda kurbağalar konaklıyor.Adeta Durugöle yeni yapay göl oldu.

AVM HAYALİ SUYA DÜŞTÜ Enver Yılmaz’ın Ordu Büyükşehir Belediye başkanı olduğu dönemde büyük umutlarla duyurduğu Ordu Park AVM proje alanının durumu içler acısı. 2017’de 175 milyon liraya yapım sözleşmesi imzalanan Ordu Park AVM Projesi 3 katlı olacaktı. Toplam 95 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan alış veriş merkezinin zemin katında bin araçlık kapalı otopark bulunacaktı. Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi olacak olan Ordu Park AVM bin 500 kişiye iş istihdam sağlayacaktı. Karadeniz'in en büyük AVM'sini 2018 yılında açılacaktı.   DURUGÖLE YENİ ALTERNATİF KURBAĞALI GÖL AVM'nin işletmesini yüklenici firma, 30 yıl yapacak ve her yıl bu ihaleyle birlikte senelik 2.5 milyon TL Büyükşehir'e kira bedeli ödeyecekti. Ayrıca yüklenici elde ettiği gelirden ilk on yıl için yüzde 6.5, ikinci on yıl için 8.5 ve üçüncü on yıl içinde yüzde 10.5 oranında pay verecekti 30 yılın sonunda Ordu Park AVM'nin işletmesi Büyükşehir Belediyesine devredilecekti. Ancak işler planlandığı gibi gitmedi. Temeli kazıldıktan sonra inşaatı durdurulan alanda su birikintileri oluştu. Kurbağalar alanı mesken tutarken alandan çevreye de sivrisinek yayılıyor.       
İki kez yüklenici firma değiştiren Ordu Park AVM proje alanı doğal göle dönüştü. Çevreye sivrisinek yayan alanda kurbağalar konaklıyor.Adeta Durugöle yeni yapay göl oldu.

AVM HAYALİ SUYA DÜŞTÜ

Enver Yılmaz’ın Ordu Büyükşehir Belediye başkanı olduğu dönemde büyük umutlarla duyurduğu Ordu Park AVM proje alanının durumu içler acısı. 2017’de 175 milyon liraya yapım sözleşmesi imzalanan Ordu Park AVM Projesi 3 katlı olacaktı. Toplam 95 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan alış veriş merkezinin zemin katında bin araçlık kapalı otopark bulunacaktı. Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi olacak olan Ordu Park AVM bin 500 kişiye iş istihdam sağlayacaktı. Karadeniz'in en büyük AVM'sini 2018 yılında açılacaktı.

 

DURUGÖLE YENİ ALTERNATİF KURBAĞALI GÖL

AVM'nin işletmesini yüklenici firma, 30 yıl yapacak ve her yıl bu ihaleyle birlikte senelik 2.5 milyon TL Büyükşehir'e kira bedeli ödeyecekti. Ayrıca yüklenici elde ettiği gelirden ilk on yıl için yüzde 6.5, ikinci on yıl için 8.5 ve üçüncü on yıl içinde yüzde 10.5 oranında pay verecekti 30 yılın sonunda Ordu Park AVM'nin işletmesi Büyükşehir Belediyesine devredilecekti. Ancak işler planlandığı gibi gitmedi. Temeli kazıldıktan sonra inşaatı durdurulan alanda su birikintileri oluştu. Kurbağalar alanı mesken tutarken alandan çevreye de sivrisinek yayılıyor.       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.