HER ŞEY DAHA TEMİZ BİR ORDU İÇİN

Gündem 05.11.2019 - 15:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3026+ kez okundu.
 

HER ŞEY DAHA TEMİZ BİR ORDU İÇİN

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki birçok farklı noktalarda temizlik çalışması yapıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki birçok farklı noktalarda temizlik çalışması yapıyor. Bu kapsamda Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler ilin ana arterlerinde bulunan yol kenarlarında, parklar ve kaldırımlarda genel temizlik çalışması yürütüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilk etapta Gülyalı’dan Terme sınırına kadar olan bölgede yürütülen çalışmayı 19 ilçede uygulamayı planlıyor. ÇİM VE YABANİ OTLAR DA TEMİZLENİYOR Özellikle duyarsız kişiler tarafından yol güzergâhlarına ve yeşil alanlara atılan çöpler, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yürütülen titiz çalışma sonrasında temizlenirken, çim ve yabani otlar da biçilerek görsel güzellik sağlanıyor. ÖNCELİKLE OTOYOL KENARLARI TEMİZLENİYOR Çalışmalar kapsamında özellikle Altınordu, Fatsa, Ünye ve Gülyalı ilçelerindeki ana yollarda genel temizlik yapılıyor. Otoyol kenarları başta olmak üzere yürüyüş yolları, bulvarlar, yeşil alanlar ve mesire alanlarında gerçekleştirilen çalışmalar ile yerlere atılan pet şişe ve yiyecek ambalajları gibi atıklar temizlenerek çevrenin kirlenmesinin önüne geçiliyor. DUYARSIZ VATANDAŞLAR TEPKİ ALIYOR Atıklarını çöp kutularına dökmeyip yol kenarları, piknik alanları ve sahil kenarlarına atan duyarsız vatandaşlara tepki gösteren duyarlı vatandaşlar ise atılan çöplerin oluşturduğu kötü görüntünün her geçen gün gelişen ve modern bir görünüm kazanmaya başlayan Ordu iline hiç yakışmadığını ifade ediyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki birçok farklı noktalarda temizlik çalışması yapıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki birçok farklı noktalarda temizlik çalışması yapıyor. Bu kapsamda Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler ilin ana arterlerinde bulunan yol kenarlarında, parklar ve kaldırımlarda genel temizlik çalışması yürütüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilk etapta Gülyalı’dan Terme sınırına kadar olan bölgede yürütülen çalışmayı 19 ilçede uygulamayı planlıyor.

ÇİM VE YABANİ OTLAR DA TEMİZLENİYOR

Özellikle duyarsız kişiler tarafından yol güzergâhlarına ve yeşil alanlara atılan çöpler, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yürütülen titiz çalışma sonrasında temizlenirken, çim ve yabani otlar da biçilerek görsel güzellik sağlanıyor.

ÖNCELİKLE OTOYOL KENARLARI TEMİZLENİYOR

Çalışmalar kapsamında özellikle Altınordu, Fatsa, Ünye ve Gülyalı ilçelerindeki ana yollarda genel temizlik yapılıyor. Otoyol kenarları başta olmak üzere yürüyüş yolları, bulvarlar, yeşil alanlar ve mesire alanlarında gerçekleştirilen çalışmalar ile yerlere atılan pet şişe ve yiyecek ambalajları gibi atıklar temizlenerek çevrenin kirlenmesinin önüne geçiliyor.

DUYARSIZ VATANDAŞLAR TEPKİ ALIYOR

Atıklarını çöp kutularına dökmeyip yol kenarları, piknik alanları ve sahil kenarlarına atan duyarsız vatandaşlara tepki gösteren duyarlı vatandaşlar ise atılan çöplerin oluşturduğu kötü görüntünün her geçen gün gelişen ve modern bir görünüm kazanmaya başlayan Ordu iline hiç yakışmadığını ifade ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.