HDP'Lİ EYLEMCİLER 2 KİŞİYİ VURDU

Asayiş 07.11.2016 - 18:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2110+ kez okundu.
 

HDP'Lİ EYLEMCİLER 2 KİŞİYİ VURDU

Bağcılar'da, HDP'li milletvekillerinin tutuklanmalarını protesto eylemine tepki gösteren 2 kişi, göstericiler tarafından açılan ateşle yaralandı.

HDP'li milletvekillerinin tutuklanmalarını protesto için önceki gün Bağcılar ilçesinin Fatih Mahallesi'nde izinsiz gösteri yapan gruba, çevre sakinleri tepki gösterince gerginlik yaşandı.  Bu sırada, eylem yapan gruptakilerin pompalı tüfekle ateş açması sonucu mahalle sakinlerinden H.İ.G. (21) ve H.D, (16) yaralandı. Yaralanan iki vatandaş hastaneye kaldırıldı. Olaya ilişkin çalışma başlatan polis ekipleri, silahla ateş açtıkları iddia edilen A.B. (20) ile M.D'yi (15) gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Bağcılar'da, HDP'li milletvekillerinin tutuklanmalarını protesto eylemine tepki gösteren 2 kişi, göstericiler tarafından açılan ateşle yaralandı.

HDP'li milletvekillerinin tutuklanmalarını protesto için önceki gün Bağcılar ilçesinin Fatih Mahallesi'nde izinsiz gösteri yapan gruba, çevre sakinleri tepki gösterince gerginlik yaşandı. 

Bu sırada, eylem yapan gruptakilerin pompalı tüfekle ateş açması sonucu mahalle sakinlerinden H.İ.G. (21) ve H.D, (16) yaralandı. Yaralanan iki vatandaş hastaneye kaldırıldı.

Olaya ilişkin çalışma başlatan polis ekipleri, silahla ateş açtıkları iddia edilen A.B. (20) ile M.D'yi (15) gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.