HASTANE ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

Gündem 16.06.2019 - 17:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4661+ kez okundu.
 

HASTANE ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

İl Sağlık Müdürlüğü, Entegre hastane iken E1 tipi hastaneye dönüştürülen Mesudiye Devlet Hastanesi ile yeni kurulan Mesudiye Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürlüğü, Entegre hastane iken E1 tipi hastaneye dönüştürülen Mesudiye Devlet Hastanesi ile yeni kurulan Mesudiye Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz başta olmak üzere Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz.Dr. Mesut Saka, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz.Dr. Fatih aydın, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz.Dr. Ali Altunbaş, Başkan Yardımcıları Dr. Uğur Kırış, Dr. Özkan Yazıcı, Uzmanlar ve müdürlük çalışanlarının da hazır bulunduğu ziyarette ilk olarak Mesudiye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gökhan Çalışkan bir sunum gerçekleştirdi.  Sunum sonrası İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz ve beraberindekiler birimleri tek tek gezerek çalışanlarla sohbet ettiler.  İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz ve beraberindekiler Mesudiye ilçesini ziyaretlerinde son olarak Mesudiye Kaymakamı  Cevdet Bakkal’ı makamında ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.  
İl Sağlık Müdürlüğü, Entegre hastane iken E1 tipi hastaneye dönüştürülen Mesudiye Devlet Hastanesi ile yeni kurulan Mesudiye Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürlüğü, Entegre hastane iken E1 tipi hastaneye dönüştürülen Mesudiye Devlet Hastanesi ile yeni kurulan Mesudiye Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz başta olmak üzere Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz.Dr. Mesut Saka, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz.Dr. Fatih aydın, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz.Dr. Ali Altunbaş, Başkan Yardımcıları Dr. Uğur Kırış, Dr. Özkan Yazıcı, Uzmanlar ve müdürlük çalışanlarının da hazır bulunduğu ziyarette ilk olarak Mesudiye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gökhan Çalışkan bir sunum gerçekleştirdi. 

Sunum sonrası İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz ve beraberindekiler birimleri tek tek gezerek çalışanlarla sohbet ettiler. 

İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz ve beraberindekiler Mesudiye ilçesini ziyaretlerinde son olarak Mesudiye Kaymakamı  Cevdet Bakkal’ı makamında ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.