HALKÇI BAŞKAN

Gündem 23.05.2019 - 13:02, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2777+ kez okundu.
 

HALKÇI BAŞKAN

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, her fırsatta halkla birlikte olmaya özen gösteriyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, her fırsatta halkla birlikte olmaya özen gösteriyor. Yoğun geçen günün ardından Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Turkcell’in sponsorluğunda düzenlenen iftar programına katılan Başkan Güler, halkla iç içe orucunu açtı. İftar çadırına gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler; Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu ve Turkcell yöneticileri tarafından karşılandı. İftar alanındaki vatandaşlarla selamlaşan Başkan Güler, kendisi için protokol masası hazırlandığını görünce bir anda yönünü değiştirerek halkın arasında boş gördüğü ilk sandalyeye oturdu. Orucunu halkın içinde açan Başkan Güler, iftar sonrası onlarla sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, iftarın ardından günün yorgunluğunu gidermek için sahil turu yaptı. Sahil turu sonrasında üniversite öğrencileriyle karşılaşan Başkan Güler, gençlere dondurma ikram etti. Öğrenciler ile sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşların ilgi odağı oldu. Başkan Güler, sahil gezisi sırasında rıhtımda Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ile de bir saate yakın oturarak Çambaşı Yaylası’na ulaşım sağlayan yolun konusunu görüştü.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, her fırsatta halkla birlikte olmaya özen gösteriyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, her fırsatta halkla birlikte olmaya özen gösteriyor.

Yoğun geçen günün ardından Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Turkcell’in sponsorluğunda düzenlenen iftar programına katılan Başkan Güler, halkla iç içe orucunu açtı. İftar çadırına gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler; Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu ve Turkcell yöneticileri tarafından karşılandı. İftar alanındaki vatandaşlarla selamlaşan Başkan Güler, kendisi için protokol masası hazırlandığını görünce bir anda yönünü değiştirerek halkın arasında boş gördüğü ilk sandalyeye oturdu. Orucunu halkın içinde açan Başkan Güler, iftar sonrası onlarla sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, iftarın ardından günün yorgunluğunu gidermek için sahil turu yaptı. Sahil turu sonrasında üniversite öğrencileriyle karşılaşan Başkan Güler, gençlere dondurma ikram etti. Öğrenciler ile sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşların ilgi odağı oldu.

Başkan Güler, sahil gezisi sırasında rıhtımda Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ile de bir saate yakın oturarak Çambaşı Yaylası’na ulaşım sağlayan yolun konusunu görüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.