HALK SAĞLIĞI HAFTASI

Gündem 05.09.2019 - 13:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3619+ kez okundu.
 

HALK SAĞLIĞI HAFTASI

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığınca düzenlenen “Halk Sağlığı Haftası” etkinlikleri kapsamında Ordu’da Halk Sağlığı Hizmetleri konulu konferans düzenlendi.

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığınca düzenlenen “Halk Sağlığı Haftası” etkinlikleri kapsamında Ordu’da Halk Sağlığı Hizmetleri konulu konferans düzenlendi. Ordu Vali Vekili Ekrem Ballı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, İl Müftüsü Mürsel Öztürk, PTT Başmüdürü Şinasi Duman, protokol üyeleri, sağlık çalışanları ve vatandaşların katıldığı konferansta halk sağlığının ve koruyucu sağlık hizmetlerinin önemi vurgulanarak yapılan çalışmalar anlatıldı. İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu konuşmalarında bu sene düzenlenen “Halk Sağlığı Haftası”nın temasının “ana ve çocuk sağlığı” olarak belirlendiğini, halk sağlığı çalışmalarında anneler ve çocukların önceliğe sahip olduğunu, çocukların bir ülkenin geleceği olduğunu ve bu nedenle en iyi koşullarda dünyaya gelmelerinin sağlanmasının, büyümeleri ve gelişmeleri için en uygun ortamın hazırlanmasının, geleceğe dönük fiziksel, ruhsal ve zihinsel donanımlarının en üst düzeyde oluşturulmasının ülkenin geleceği açısından büyük önem taşımakta olduğunu belirtti. Protokol konuşmalarının ardından Aile Hekimi Dr. Yıldırım Beyazıt Çeviker’in  “Aile Hekimliğinde Gezici Sağlık Hizmeti” konulu konuşması ve video gösterimi, Hemşire Özlem Küçük ‘ün” Toplum Sağlığı Merkezlerinde Koruyucu Sağlık Hizmetleri” konulu konuşması, Hemşire Pelin Pehlivan’ın “Kendine İyi Bak” adlı şarkının tanıtım konuşması ile devam eden konferans İlçe Sağlık Müdürleri ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlarına teşekkür belgeleri sunularak sona erdi.    
Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığınca düzenlenen “Halk Sağlığı Haftası” etkinlikleri kapsamında Ordu’da Halk Sağlığı Hizmetleri konulu konferans düzenlendi.

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığınca düzenlenen “Halk Sağlığı Haftası” etkinlikleri kapsamında Ordu’da Halk Sağlığı Hizmetleri konulu konferans düzenlendi.
Ordu Vali Vekili Ekrem Ballı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, İl Müftüsü Mürsel Öztürk, PTT Başmüdürü Şinasi Duman, protokol üyeleri, sağlık çalışanları ve vatandaşların katıldığı konferansta halk sağlığının ve koruyucu sağlık hizmetlerinin önemi vurgulanarak yapılan çalışmalar anlatıldı.
İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu konuşmalarında bu sene düzenlenen “Halk Sağlığı Haftası”nın temasının “ana ve çocuk sağlığı” olarak belirlendiğini, halk sağlığı çalışmalarında anneler ve çocukların önceliğe sahip olduğunu, çocukların bir ülkenin geleceği olduğunu ve bu nedenle en iyi koşullarda dünyaya gelmelerinin sağlanmasının, büyümeleri ve gelişmeleri için en uygun ortamın hazırlanmasının, geleceğe dönük fiziksel, ruhsal ve zihinsel donanımlarının en üst düzeyde oluşturulmasının ülkenin geleceği açısından büyük önem taşımakta olduğunu belirtti.
Protokol konuşmalarının ardından Aile Hekimi Dr. Yıldırım Beyazıt Çeviker’in  “Aile Hekimliğinde Gezici Sağlık Hizmeti” konulu konuşması ve video gösterimi, Hemşire Özlem Küçük ‘ün” Toplum Sağlığı Merkezlerinde Koruyucu Sağlık Hizmetleri” konulu konuşması, Hemşire Pelin Pehlivan’ın “Kendine İyi Bak” adlı şarkının tanıtım konuşması ile devam eden konferans İlçe Sağlık Müdürleri ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlarına teşekkür belgeleri sunularak sona erdi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.