HALK GÜNÜNE YOĞUN İLGİ

Gündem 21.08.2019 - 14:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2980+ kez okundu.
 

HALK GÜNÜNE YOĞUN İLGİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler vatandaşların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini değerlendirmek üzere Belediye Meclis Salonunda halk günü toplantısı gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler vatandaşların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini değerlendirmek üzere Belediye Meclis Salonunda halk günü toplantısı gerçekleştirdi. 108 kişi ile birebir görüşen Başkan Güler, sorunlarının çözümlenmesi için ilgili birimlere talimat verdi. Haftanın her günü saat 16.00 ile 18.00 arasında gerçekleştirilen toplantıya Ordulu vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Vatandaşların yoğun olarak katıldığı toplantıda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Bizler vatandaşlarımızın sorun ve şikâyetlerine çözüm üretmek için varız. İnsan ayırmadan herkese hizmet etmek bizleri güçlendiriyor” dedi. “VATANDAŞLARIMIZIN SORUN VE SIKINTILARINA ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN VARIZ” Halk günü toplantılarında birebir yaptığı görüşmelerin ve karşılıklı istişarelerin, sorunların çözümü konusunda daha etkili olduğunu belirten Başkan Güler, “Bizler vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarına çözüm üretmek için varız. İnsan ayırmadan herkese hizmet etmek bizleri güçlendiriyor. Halk günü toplantılarında birebir yaptığımız görüşmeler ve karşılıklı istişareler sorunların çözümü noktasında daha etkili oluyor. Herkes rahatlıkla şikâyet, istek ve talebini çekinmeden söyleyebilir. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler vatandaşların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini değerlendirmek üzere Belediye Meclis Salonunda halk günü toplantısı gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler vatandaşların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini değerlendirmek üzere Belediye Meclis Salonunda halk günü toplantısı gerçekleştirdi. 108 kişi ile birebir görüşen Başkan Güler, sorunlarının çözümlenmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Haftanın her günü saat 16.00 ile 18.00 arasında gerçekleştirilen toplantıya Ordulu vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Vatandaşların yoğun olarak katıldığı toplantıda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Bizler vatandaşlarımızın sorun ve şikâyetlerine çözüm üretmek için varız. İnsan ayırmadan herkese hizmet etmek bizleri güçlendiriyor” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZIN SORUN VE SIKINTILARINA ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN VARIZ”

Halk günü toplantılarında birebir yaptığı görüşmelerin ve karşılıklı istişarelerin, sorunların çözümü konusunda daha etkili olduğunu belirten Başkan Güler, “Bizler vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarına çözüm üretmek için varız. İnsan ayırmadan herkese hizmet etmek bizleri güçlendiriyor. Halk günü toplantılarında birebir yaptığımız görüşmeler ve karşılıklı istişareler sorunların çözümü noktasında daha etkili oluyor. Herkes rahatlıkla şikâyet, istek ve talebini çekinmeden söyleyebilir. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.